Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela Vinczeová nabonzovala poriadnu nechutnosť: Robí to spoločne s manželom... TOTO vážne?!

Adela Vinczeová nabonzovala poriadnu  nechutnosť! Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová nabonzovala poriadnu nechutnosť! (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Adela (40) a Viktor Vinczeovci (29) tvoria spokojný a pekný pár už štyri roky. No a ako sa zdá, manželia sú naozaj "se vším všudy" a zábrany medzi nimi postupne takmer úplne opadli. Aha, k čomu sa moderátorka najnovšie verejne priznala!

Adelu väčšina fanúšikov vníma ako naozaj sofistikovanú a elegantnú dámu s obrovským darom reči. Blondínka pri moderovačkách častokrát načrie do svojho súkromia, nie je ničím výnimočným, že sa podelí aj o nejaké tie detaily zo života s manželom Viktorom. Je si však dobre vedomá, čo povedať môže a čo by si mala radšej nechať pre seba. Možno aj preto najnovšie mnohých prekvapilo jej verejné priznanie k tomu, čo doma vyvádzajú.  

Galéria: Adela a Viktor Vinczeovci tvoria krásny pár

Adela sa tentokrát ocitla na opačnej strane ihriska - ako hosťa do svojej šou Boris & Brambor si ju pozvali Boris Valábik a Marián Gáborík. Kamarátske vzťahy a uvoľnená atmosféra v štúdiu dvojicu moderátorov nakopli, aby s Vinczeovou podebatovali aj o čosi "intímnejších" veciach zo súkromia. „Na akom najhoršom verejnom mieste si nezadržal vetry?" vypadlo zrazu z úsť Gáboríka, pričom si otázku ako prvý sám aj zodpovedal. 

Adela a Viktor sa doma pretekajú v púšťaní plynov
Zobraziť galériu (4)
Adela a Viktor sa doma pretekajú v púšťaní plynov  (Zdroj: Instagram V.V.)

No a potom sa na tému "vetry" mohlo veselo pokračovať. „Ty pred pánom manželom púšťaš plyny?" zaujímal sa Boris Valábik. Ešte väčším prekvapením ako ich otázky však bola bezprostredná odpoveď Adely. „My v tom máme vlastne takú súťaž." odpovedala bez servítky pred ústami a dodala aj kto z nich dvoch doma v tejto partnerskej "zábavke" vyhráva. 

Viktor Vincze vraj netradičnú súťaž vyhráva
Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze vraj netradičnú súťaž vyhráva  (Zdroj: Instagram V.V.)

„Na pána zo spravodajstva sa nechytám. On je že ... Ak by sa dal dať za toto Stanley cup, tak ...." rozprávala Adela, na čo ju Gáborík promtne doplnil. „Tak má celú zbierku, hej?" smial sa hokejista, na čo moderátorka len súhlasne prikývla. Nuž, aj takto môžu vyzerať domáce manželské aktivity... 

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu