Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Dramatický Halloween slovenského speváka: TOTO nie je maska, zrazila ho motorka!

Zrazila ho motorka! Zobraziť galériu (4)
Zrazila ho motorka! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA/BERMUDY - Namiesto toho, aby počas cestovania zbieral krásne zážitky a užíval si príjemné chvíle v exotike, skončil v nemocnici. Martina Haricha (25), finalistu šou Superstar z roku 2011, zrazila motorka...

Martin je už niekoľko týždňov na cestách a spoznáva svet. Ešte pred odchodom spevák avizoval, že to, kedy sa vráti späť na Slovensko, vôbec netuší. Jeho poslednou zastávkou sa stali exotické Bermudy. Lenže okrem slniečka, teplejšieho podnebia a spoznávania krás ostrovov si chtiac-nechtiac musel vyskúšať aj tamojšiu lekársku starostlivosť.

Galéria: Martin Harich

Na svojom Instagrame zverejnil fotografiu s previazanou hlavou a dochrámaným nosom. Svojich priaznivcov pritom hneď upozornil, že nejde o nepodarenú halloweensku masku. „Pamätáte si, ako som vám hovoril, že sa mi tu na Bermudách určite stane nejaký "prúser"?  Ak by som vám povedal, že v ten deň skončím v miestnej nemocnici po tom, čo ma zrazila motorka, verili by ste mi? Život je tak nepredvídateľný,” šokoval spevák. 

Martina Haricha zrazila motorka
Zobraziť galériu (4)
Martina Haricha zrazila motorka  (Zdroj: Instagram M.H.)

Zo zrážky, našťastie, vyšiel relatívne dobre. „Som vďačný, že som skončil len so šiestimi štichmi, narazenou rukou a niekoľkými modrinami. A napriek skutočnosti, že toto môže vyzerať ako najlepšia halloweenska maska, nanešťastie to tak nie je,” napísal Martin, pričom mu pod príspevkom pribudlo niekoľko odkazov, aby sa čo najskôr zotavil. Medzi nimi aj od moderátora Tomáša Juríčka. 

Tomu nedalo a zaujímal ho aj stav druheho účastníka nehody. „Škoda, že nemáš foto, ako dopadol ten druhý,” smial sa markizák. „Nemám. Akosi som nebol v stave to vtedy fotiť. A potom som ho už nevidel,” odpovedal mu spevák, ktorému prajeme skoré uzdravenie. 

Viac o téme: NehodaMotorkaMartin Harich
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu