Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Ilona Csáková terčom posmechu: Odvážny status o korone… Pre TOTO ťa nikto nemá rád!

Ilona Csáková Zobraziť galériu (7)
Ilona Csáková (Zdroj: TASR/Dano Veselský)

PRAHA - K situácii okolo koronavírusu sa pravidelne verejne vyjadrujú mnohé známe tváre. Najnovšie zverejnila svoj názor aj hviezda 90. rokov Ilona Csáková (50). No pomerne nešťastne. Za svoje slová sa stala terčom posmechu!

Informácií ohľadom koronavírusu je na internete veľa a je len na konkrétnom človeku, ktoré si vyberie za tie pravdivé. Keď však známe tváre začnú šíriť konšpirácie, môže to byť až nebezpečné. Najnovšie pomerne kontroverzný status k aktuálnej situácii zverejnila aj hviezda českej hudobnej scény 90. rokov Ilona Csáková. 

V časoch, keď u našich západných susedov majú denne tisíce pozitívnych prípadov, sa rozhodla preventívne testovanie kritizovať. „FB sa ma vždy pýta, keď sa s vami chcem o niečo podeliť, čo mi beží hlavou? Tak ja ti to teda, Facebook, poviem. Nenechám si v rámci plošného testovania špárať v hlave špajdľou, pretože tí, čo to nariadili, idú podľa scenára B. Gatesa a WHO,“ zverejnila Csáková.

Ilona Csáková sa k aktuálnej situácii vyjadrila v kontroverznom statuse.
Zobraziť galériu (7)
Ilona Csáková sa k aktuálnej situácii vyjadrila v kontroverznom statuse.  (Zdroj: Facebook I.Cs.)

A tým neskončila: „A po druhé, do mňa ani do mojich detí nebude nikto pchať žiadnu vakcínu, ktorá je ba naopak kontraproduktívna. Vy, čo máte otvorené oči, viete. Nesmiete sa báť chrániť svoje deti, svoje zdravie, vaše životy!“ dodala. Preventívne testovanie a včasné zamedzenie šírenia nákazy je pritom veľmi dôležité. V opačnom prípade sa vírus bude nekontrolovateľne šíriť ďalej. 

Niet preto divu, že sa tmavovláskinho statusu okamžite chytil satirický profil na Instagrame TMBK. Kontroverzný príspevok zdieľal a použil slová Iloninej slávnej pesničky. „Proč mě nikdo nemá rád starter pack,“ píše sa vo vtipnej koláži. „Rozmohol sa nám tu taký nešvar. Speváčky z 90. rokov sa cez FB vyjadrujú na tému COVID-19 a bolí to,“ píše ďalej grafik Tomáš Břínek pod príspevkom. Nuž, snáď si z Iloniných slov nezoberie veľa ľudí príklad!

Zo slov Ilony Csákovej si vystrelila satirická stránka TMBK.
Zobraziť galériu (7)
Zo slov Ilony Csákovej si vystrelila satirická stránka TMBK.  (Zdroj: Instagram TMBK)

Viac o téme: Ilona Csáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu