Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Legendárny spevák naložil Csákovej: Správaš sa ako blbec!

Ilona Csáková Zobraziť galériu (3)
Ilona Csáková (Zdroj: TASR/Dano Veselský)

PRAHA - Speváčka Ilona Csáková patrí k tým, ktorí v súvislosti s pandémiou veria rôznym konšpiračným teóriám a odmietajú očkovanie. Jej postoj mnohých kolegov z brandže nemilo prekvapil. Jedným z nich je aj legendárny Petr Janda z Oplympicu, ktorému na Vovid-19 zomrel brat.

Ilona Csáková z pandémie viní Billa Gatesa, zdieľa konšpiračné články o tom, že nás práškujú covidom a ostro sa stavia proti všetkým vládnym opatreniam. Vehementne odmieta aj očkovanie a svoje deti vraj rozhodne vakcínovať nedá. 

Legendárny spevák naložil Csákovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Na opačnej strane stojí okrem iným Petr Janda, ktorému na koronavírus zomrel brat. A za očkovanie je všetkými desiatimi. „Z toho ma chytá hrôza, ako sa niektorí ľudia vrátane Csákovej správajú ako blbci. Neviem si to vysvetliť. Je to snáď tým, že nezdedili empatiu? Nechápem ani poslanca Volného alebo Václava Klausa staršieho Chcú sa snáď zviditeľniť? Vôbec tomu nerozumiem,” povedal pre extra.cz legendárny hudobník. 

Podľa Jandu robia pochybovači celkovo zlé meno umelcom a ľudia nimi začínajú opovrhovať. „Keď taká žena ako Csáková všetko spochybňuje, naša brandže tým dostáva na frak. Verejnosť si potom o nás musí myslieť, že sme všetci úplní hlupáci,” vyhlásil. 

Legendárny spevák naložil Csákovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram P.J.)

V jeho názore na správnosť očkovania ho utvrdzujú aj zážitky z minulosti, keď sa vo vlastnej rodine aj medzi spolužiakmi stretol s obrnou. „Mám jednu životnú traumu, a to sa týka detskej obrny, s ktorou som sa stretol v detstve. Tak príšerne som sa toho bál, že som nemohol spávať. Stále som chodil za otcom, aby mi povedal, čo mám robiť, aby som to nechytil. Keď prišlo očkovanie, uľavilo sa mi,” prezradil. Janda sám už dostal prvú dávku vakcíny proti koronavírusu. 

Viac o téme: Ilona Csáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu