Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátor Štefan Hríb má koronavírus: Mal len jediný príznak… COVID-19 mu potvrdili hneď!

Moderátor Štefan Hríb má koronavírus. Zobraziť galériu (2)
Moderátor Štefan Hríb má koronavírus. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Zákerný koronavírus sa pomaly začína šíriť aj slovenským šoubiznisom. Najnovšie sa potvrdil u známeho slovenského moderátora a novinára Štefana Hríba (55). Zaujímavosťou je, že prvý a jediný príznak sa mu objavil len v nedeľu... Ten v priebehu pondelka zmizol, no výsledky testov hovorili jasne - pozitívny!

Štefan Hríb to prezradil vo svojom blogu na portáli tyzden.sk. Práve tam sa rozhodol verejne prehovoriť o svojej diagnóze. Vraj preventívne. „Včera večer mi potvrdili prítomnosť koronavírusu. Píšem o tom preto, aby som náhodou nezabudol na niekoho, s kým som bol minulý týždeň v úzkom kontakte,“ napísal v úvode novinár. 


Poplach v spravodajstve Tv JOJ: Známa tvár má koronavírus... Všetci museli ísť na testy!


Zaujímavosťou je, že sa uňho objavil prakticky len jeden príznak nového vírusu. Pre istotu však v pondelok zašiel na testy a tie COVID-19 potvrdili. „Neviem, kde a od koho som sa infikoval. V nedeľu som mal mierne zvýšenú teplotu, chuť aj čuch som nestratil, len som bol trochu unavený. V pondelok na obed som bez teploty absolvoval test, neskoro večer prišla správa o jeho pozitivite,“ priznal Hríb.

„O všetkých úzkych kontaktoch (15 minút, menej ako dva metre), ktorých som si za minulý týždeň vedomý, som informoval. Ak ste boli medzi nimi a zabudol som, zaregistrujte sa, prosím, na stránke korona.gov.sk,“ vyzýva svoje okolie moderátor, ktorý kvôli svojej diagnóze musel urobiť opatrenia aj v práci. Okrem organizácie testov bude celá redakcia robiť na home office. Prajeme skoré uzdravenie!

Štefan Hríb je pozitívny na zákerný koronavírus.
Zobraziť galériu (2)
Štefan Hríb je pozitívny na zákerný koronavírus.

Viac o téme: Štefan Hríb
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu