Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VyVolená Linda ich opäť vyvalila: Pozor, bradavka!

Linda Drevenková kedysi a dnes Zobraziť galériu (8)
Linda Drevenková kedysi a dnes (Zdroj: Tv Joj a Instagram LD)

NOVÉ ZÁMKY - Už je to 15 rokov, čo Linda Drevenková vyhrala šou Vyvolení. Pred kamerami sa nehanbila premávať ani úplne holá, na sociálnych sieťach je však nahota zakázaná. Vyplastikovaná Novozámčanka však na najnovších snímkach vyvalila svoje prednosti a spod sieťky vykukla aj bradavka!

Linda vo VyVolených ukázala, že naozaj nie je hanblivka. A v podobnom trende pokračuje aj na sociálnych sieťach, hoci je tam úplná nahota neprípustná. „Moju šušu*u a riť ste pozerali každý deň, pri čúraní ste ma sledovali a teraz je toto prehnané?” reagovala pred pár rokmi na Facebooku na svoje eroticky pôsobiace snímky, ktoré sa niektorým ľuďom nepozdávali.

VyVolená Linda ich opäť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

VyVolená Linda ich opäť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV JOJ)

Od čias VyVolených sa však Linda aj dosť zmenila. Na obdiv ž vystavuje oveľa väčšie prsia. Operáciu podstúpila na jar 2015. Ako vtedy prezradila jej sestra, Linda si nechala implantovať silikóny s objemom 600 mililitrov. 

Galéria: Linda Drevenková kedysi a dnes

 

A občas proste neodolá túžbe poriadne sa nimi pochváliť – či už v hlbokom výstrihu alebo v priesvitnom oblečení. Najnovšie stavila na top pripomínajúci sieťku, do ktorej sa jej "zamotala" aj neposlušná bradavka, ktorá tak vykukla možno aj neplánovane na svetlo sveta... 

VyVolená Linda ich opäť
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram LD)

Viac o téme: Linda Drevenková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu