Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Známa jojkárka ukázala FOTO z minulosti: Bolestivé slová a... Neuveríte, ako vyzerala v 19-tich!

Renáta Názlerová Zobraziť galériu (4)
Renáta Názlerová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečku a moderátorku Renátu Názlerovú (52) veľmi predstavovať netreba. Razantná prokurátorka z jojkárskej Súdnej siene má v skutočnosti srdce zo zlata, často si zo seba rada vystrelí a fanúšikov občas pustí aj do svojho súkromia. Najnovšie vytiahla záber z minulosti - spred viac ako 30 rokov. Aha, aká bola šťabajzna!

Koncom tohto februára prežívala Renáta Názlerová mimoriadne náročné a smutné obdobie. Do neba jej odišla milovaná mamička Marta. Okolnosti jej úmrtia vtedy nijako nekomentovala, smútok dala na sociálnej sieti najavo tým, že zverejnila parte a ich spoločné fotografie. Niekoľko mesiacov po tomto nešťastí sa moderátorka rozhodla popreberať veci nebohej maminy. 

Medzi nimi našla aj svoju fotografiu z obdobia, keď mala len 19 rokov. Zverejnenie čierno-bieleho záberu z čias, keď ešte bola násťročná, ale opäť sprevádzal smútok zo straty najdôležitejšej ženy v jej živote. Zo slov, ktorými nález fotky okomentovala, cítiť veľkú bolesť. Triedim veci po mame a nachádzam aj dávno zabudnuté spomienky. Tu som mala 19. A ešte som mala mamu,” napísala v príspevku, ku ktorému ešte vložila čierne srdiečko. 

Renáta Názlerová zverejnila záber zo svojej mladosti
Zobraziť galériu (4)
Renáta Názlerová zverejnila záber zo svojej mladosti  (Zdroj: Facebook R.N.)

Pod snímkou sa to začalo len tak hemžiť komentármi, že moderátorka bola v mladosti poriadna kočka. Jednej z fanúšičiek ale neuniklo, že na zábere sa tvári akosi smutne. A mala pravdu. V tom čase totiž sympatická brunetka prežívala čosi podobné. „Áno, bolo to tesne po otcovej smrti,” napísala stručne Renáta. 

Známa jojkárka ukázala FOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook R.N.)

Viac o téme: Renáta Názlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu