Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Hyenizmus najhrubšieho zrna: Gombitová sa stala obeťou podvodu… Dávajte si pozor!

Marika Gombitová sa stala obeťou podvodu. Zobraziť galériu (5)
Marika Gombitová sa stala obeťou podvodu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dlhé roky žila Marika Gombitová (63) v ústraní. Len pomerne nedávno sa opäť začala verejne ukazovať, začala vystupovať a na sociálnych sieťach komunikovať so svojimi fanúšikmi. Svoju fanúšikovskú stránku nemá vytvorenú dlho, no už spoznala nástrahy virtuálneho života. Speváčka sa totiž stala obeťou podvodu... Dávajte si pozor!

Marika Gombitová o podvode, ktorého sa stala obeťou, informovala svojich fanúšikov na svojom oficiálnom profile na sociálnej sieti Facebook. „Upozornenie! Milí fanúšikovia, dnes ste ma viacerí upozornili, že na FB vznikla falošná stránka pod mojim menom. Dávajte si pozor na tieto podvodné aktivity. Komunikujem výhradne len cez túto oficiálnu stránku. Vaša Marika,“ zverejnila speváčka.

Galéria: Marika Gombitová

Fanúšikom Mariky Gombitovej falošný profil posielal nepravdivé správy o tom, že niečo vyhrali. „Tiež mi prišlo, že som vyhral,“ napísal pod upozornením istý Čech. No zjavne boli takto zneužité aj iné známe tváre. „Aj mne prišla správa od Lucky Bílej, že som vyhrala u nej 1000 eur za to, že som zdielala jej charita bazárik,“ pridal sa ďalší komentujúci. 

Ďalší priaznivci vyzývajú všetkých, aby falošný profil nahlasovali. „Nahlasujte ten fake profil, čím viac nás bude nahlasovať, tým je väčšia šanca ho zlikvidovať,“ napísal ďalší z komentujúcich. Zdá sa, že podvodníci si vždy nájdu spôsob, ako zneužiť dobré meno verejne známej osoby, aby na jej úkor zarobili. Dávajte si pozor!

Viac o téme: Marika Gombitová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu