Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Náročné obdobie Martina Nikodýma: Zásadné rozhodnutie po 12 rokoch!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (2)
Martin Nikodým (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Má to za sebou! Martin Nikodým (49) sa po rozvode s manželkou Michaelou nasťahoval do nového domu. Po 12 rokoch sa však rozhodol zmeniť bydlisko. Bolo to náročné, ale už je presťahovaný.

Martinovi Nikodýmovi sa pred vyše 13 rokmi rozpadlo manželstvo s Michaelou, s ktorou má dve deti. Okrem rodinného stavu zmenil aj bydlisko, po nejakom čase zakotvil v dome, ktorý sa mal stať jeho novým útočiskom. 

Galéria: Moderátor Martin Nikodým

Vydržal tam 12 rokov a teraz prišiel čas na zmenu. Moderátor sa opäť presťahoval. „Bolo to náročné, zvláštne aj očistné obdobie,” prezradil na sociálnej sieti s tým, že je dobré občas zmeniť bydlisko. „Urobil som si poriadok vo veciach, prehodnotil som priority, vyhodil zbytočnosti a podaroval množstvo vecí, ktoré začali žiť svoj druhý život,” vysvetlil Martin. 

Martin Nikodým
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram MN)

Na uplynulé roky vo veľkom dome spomína v dobrom, ale priznal, že sa aj dosť zbytočne obklopoval množstvom vecí. Dokonca mal stále aj svoj gramofón z detskej izby, ktorý teraz skončil v zbernom dvore. 

Martin Nikodým je aktuálne slobodný, má tri deti s dvomi ženami – syna Martinka mu v roku 2015 porodila expriateľka Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mozno som v poslednej dobe nie kazdemu ihned odpovedal. Mozno som niekomu aj vobec neodpovedal. Bolo to narocne, zvlastne a aj ocistne obdobie. Je dobre sa obcas prestahovat. Urobil som si poriadok vo veciach, prehodnotil som priority, vyhodil zbytocnosti a podaroval mnozstvo veci, ktore zacali zit novy “druhy” zivot. 12 rokov som zil vo velkom dome. Boli to krasne roky a tym, ze som nijako neriesil priestor, obklopoval som sa vecami. Mnozstvom veci. Mnozstvom .. casto aj zbytocnosti. Stahovanie je velmi ocistny proces. Prichadzame sem nahi. Posledna kosela, ktoru budeme mat nema ani jedno vrecko. Uzivajme si veci, ale neviazme sa na ne. Zostanme slobodni. To je najvaaac❤️ #mooving #freedom #lovemylife #lovethisplanet #keeponmooving #newlife #idemdalej #stahovanie #sloboda #svetlo #nepozerajspäť

Príspevok, ktorý zdieľa Martinniko (@martinnikodym),

 

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu