Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najhoršie spomienky Rezešovej: Zomrel tak strašne mladý!

Linda Rezešová Zobraziť galériu (8)
Linda Rezešová

BRATISLAVA - Včerajší Deň otcov mnohým pripomenul krásne chvíle, iným zas priniesol smútok. Bývalá Miss Slovensko Linda Rezešová, vtedy Lenčová, prišla o toho svojho už ako štvorročná. Jej otec zomrel, keď mal len 33 rokov.

Každý by si prial, aby mal rodičov po svojom boku čo najdlhšie. Nie vždy je to však možné. Linda Rezešová prišla o svojho otca už v útlom veku. „38 rokov bez neho. Mala som len 4 roky, keď môj otec zomrel. Mal vtedy 33 rokov, moja mama 24,” zverila sa bývalá misska na Instagrame. 

Linda Rezešová ako modelka v roku 2004
Zobraziť galériu (8)
Linda Rezešová ako modelka v roku 2004  (Zdroj: TASR)

Ako Linda ďalej dodala, celý život jej otec chýbal. „Chýbal si mame, môjmu bratovi, svojej rodine. Nebolo fér ,že si odišiel tak mladý a tak skoro a zostali sme tu bez Teba. Zostaneš v našich srdciach ako otec, ktorý nedostal od života šancu byť ozajstným otcom,” uviedla a poďakovala mame, ktorá musela zastať aj jeho úlohu. 

Najhoršie spomienky Rezešovej: Zomrel
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram LR)

Linda Lenčová sa stala známou vďaka súťaži krásy, potom sa stala manželkou Júliusa Rezeša mladšieho, neskôr bola niekoľko rokov vydatá za Borisa Kollára – ich manželstvo bolo však platné len v USA. Okrem dcéry Victorie z manželstva s Rezešom má aj syna Jakuba s podnikateľom Romanom Antalom.

Viac o téme: Linda Rezešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu