Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Attila Végh na rybách kuriózne zranil kamaráta: Fúúú, keď uvidíte to FOTO... AU!

Attila Végh na rybách kuriózne zranil kamaráta. Zobraziť galériu (7)
Attila Végh na rybách kuriózne zranil kamaráta. (Zdroj: Instagram A.V.)

BRATISLAVA - Attila Végh (34) je úspešným slovenským MMA zápasníkom. Naopak, ako sa ukázalo, oveľa horšie mu ide napríklad také rybárčenie. Svojho kamaráta totiž jediným švihom zranil naozaj kurióznym spôsobom. Nasledovala bolestivá operácia!

Na túto rybačku budú chlapi ešte dlho spomínať! Úspešnému slovenskému MMA zápasníkovi Attilovi Véghovi sa totiž v utorok podarilo kurióznym spôsobom zraniť svojho kamaráta Petra. Dvojica sa vybrala za mužskou zábavou k vode...

VIDEO: Attila Végh zasiahol kamaráta rybárskym háčikom do hlavy
Upozornenie: Video obsahuje vulgarizmy!

Atilla Végh kuriózne zranenie ryby, háčik (Zdroj: Instagram A.V.)

No ako sa ukázalo, rodák z Dunajskej Stredy je predsa len lepší zápasník ako rybár. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž podelil o fotku a niekoľko videí, na ktorých je druhý rybár s netradičnou ozdobou na hlave. Nedal si ju tam však dobrovoľne. 

Attila mu totiž jediným švihom zapichol rybársky háčik do spánku. „To sa nedá vytiahnuť len?“ opýtal sa vinník. Malo to však (nech zostaneme v tematike) jeden háčik. „Tam je protihrot!“ zahlásil zranený rybár. A tak nastal problém... Loveckú pomôcku mu totiž nevedeli vytiahnuť z hlavy. 

Attila Végh na rybách
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram A.V.)

Nasledovalo tak niekoľko minút bolestivej laickej operácie. Attilov kamarát sa snažil hák z hlavy vytiahnuť pomocou klieští, nemohol však jednoducho potiahnuť, lebo by si kvôli protihrotu roztrhal kožu. MMA zápasník zatiaľ všetko zaznamenával cez live stream na Instagram.

„Takže ešte raz: Ja sa ospravedlňujem zo srdca, lebo som urobil chybu a, proste, stane sa to. Takže krásny deň prajem. Fú, to bolo moc na mňa,“ zahlásil Végh, ktorý si zrejme s rybárčením na istý čas dá pokoj. 

Attilov kamarát sa snažil háčik vytiahnuť pomocou klieští.
Zobraziť galériu (7)
Attilov kamarát sa snažil háčik vytiahnuť pomocou klieští.  (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac FOTO kuriózneho zranenia nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Attila Végh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu