Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Legendárny Kvietik (86) spájaný so synovým škandálom: Chce chrániť svoju povesť... Povolal na to právnikov!

Štefan Kvietik Zobraziť galériu (4)
Štefan Kvietik (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Herec Štefan Kvietik (86) chce právne chrániť svoju povesť. Dôvodom je, ako tvrdí, štvavé a systematické škandalizovanie jeho osoby.

"Bolo poškodené moje dobré meno, rozhodol som sa chrániť súkromie a dôstojnosť celej našej rodiny legálnymi prostriedkami," vyhlásil Kvietik vo svojom stanovisku, ktoré TASR poskytol jeho právny zástupca Slavomír Rabatin.


Ďalší úlovok NAKA! Obvinili bývalého šéfa PPA a známeho finančníka: Mali vziať úplatok takmer milión eur


"Pri nepotvrdených obvineniach môjho syna niektoré médiá nielenže nerešpektujú zákonnú prezumpciu neviny, ale v súvislosti s mojou osobou aj zverejňujú množstvo nepravdivých, pravdu skresľujúcich, účelových a difamujúcich informácií," vyhlásil Kvietik. Tvrdí, že je tým osočovaný on, jeho rodina, ale aj spochybňovaný jeho doterajší občiansky, profesionálny život a celospoločenský kultúrny prínos.

Rodina Kvietikovcov bola v posledných týždňoch spomínaná v súvislosti so zadržaním finančníka Martina K., syna Štefana Kvietika. Toho polícia zadržala spolu s bývalým riaditeľom Pôdohospodárskej platobnej agentúry (PPA) Jurajom K. v rámci akcie Dobytkár. Obaja sú obvinení z pokračovacieho obzvlášť závažného zločinu prijímania úplatku spolupáchateľstvom. V rámci akcie Dobytkár zadržala Národná kriminálna agentúra (NAKA) v posledných týždňoch viacero ľudí pre korupčné trestné činy a legalizáciu príjmov z trestnej činnosti.

Viac o téme: Štefan Kvietik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu