Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Už je to tu: Cibulková je už na ceste do pôrodnice... Jakubko sa pýta na svet!

Dominika Cibulková začala rodiť. Zobraziť galériu (6)
Dominika Cibulková začala rodiť. (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA/VIEDEŇ - Dominika Navara Cibulková (31) nám pred pár dňami prezradila, že už cíti, že sa jej prvorodený synček každú chvíľu vypýta na svet. A už je to tu! Ako sa nám podarilo zistiť, úspešná slovenská tenistka je na ceste do pôrodnice v Rakúsku!

Dominika Cibulková sa už svojho pokladu, ktorý 9 mesiacov s láskou nosí pod srdcom nevedela dočkať.   A v týchto chvíľach je už jasné, že už v najbližších hodinách sa s manželom malého Jakubka dočkajú. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, budúca mamička je v týchto chvíľach už na ceste do pôrodnice. 

Galéria: Dominika Cibulková

Dominika už pred časom prezradila, že svoje prvorodené dieťa privedie na svet v nemocnici vo Viedni. Práve preto museli obaja rodičia absolvovať v uplynulých dňoch až dva testy na COVID-19. „V nemocnici si stále vyžadujú test, ktorý nie je starší ako 3 dni. Ale každým dňom sa to mení, tak verím, že toto bol už posledný a ja pôjdem každú chvíľu rodiť,“ vyslovila v piatok želanie Cibulková.


Pôrod Cibulkovej na spadnutie: COVID test kvôli rakúskej nemocnici... Dominika tipuje, že to príde DNES!


Posledné dni pred pôrodom strávila budúca mamička spolu so svojími najbližšími na chalupe neďaleko Bratislavy. Dominika síce už dlhšie čakala, že pôrod príde každú chvíľu, napokon sa ale jej dňom D stala sobota. Podľa našich informácií je blondínka už na ceste do pôrodonice. „Dominika začala konečne dostávať slabé kontrakcie, takže maličký zrejme príde na svet už o chvíľu," povedal nám náš zdroj z okolia prominentného páru. Veríme, že všetko dobre dopadne a Dominika už onedlho privedie na svet zdravého chlapčeka! 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu