Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Harry a Meghan oslávili výročie: Luxusné dary nečakajte, Meghan mu dala... TOTO naozaj?!

Meghan Markle je stále viac hollywoodskou hviezdou Zobraziť galériu (4)
Meghan Markle je stále viac hollywoodskou hviezdou (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - 19.05. 2018 bol deň, ktorý sa už navždy zapíše do dejín modernej Británie. Svoje áno si povedali princ Harry (38) a americká herečka Meghan Markle (38), ktorá sa tak stala oficiálnou súčasťou kráľovskej rodiny. Teda aspoň na niekoľko mesiacov. Vtedy ešte totiž nikto netušil, že exotická kráska svojho manžela "odvedie" od jeho najbližších.

Za bežných okolností by v týchto dňoch s prominentným párom oslavoval celý kráľovský dvor. Po "Megxite" si však počas svojho výročia musia vystačiť len oni dvaja a ich spoločný synček Archie. Pre dvojicu je tento deň ale tak či tak veľmi špeciálny a venujú mu výnimočnú pozornosť. Teda minimálne čo sa darov týka. 

Galéria: Princ Harry s manželkou Meghan na Endeavour Fund Awards
Keďže Meghan je mnohými neprajníkmi i veľkou časťou verejnosti označovaná ako rozmaznaná primadona, človek by si povedal, že si bývalá herečka potrpí na luxusných daroch a tie dopraje aj svojej polovičke. Podľa najnovších informáicí sa ale zdá, že Harryho manželka predsa len nie je až tak materiálne založená, ako by si väčšina z nás pomyslela. 

Zdá sa, že Meghan predsa len nie je taká mrcha, ako sa o nej hovorí. Svojho manžela počas výročia prekvapila mimoriadne romantickým darom.
Zobraziť galériu (4)
Zdá sa, že Meghan predsa len nie je taká mrcha, ako sa o nej hovorí. Svojho manžela počas výročia prekvapila mimoriadne romantickým darom.  (Zdroj: SITA)

Výročné dary totiž vraj dvojica prispôsobuje tomu, o aké výročie ide. Počas prvého roka oslávili takzvanú papierovú svadbu a brunetka prekvapila srdcom pravej romantičky. „Meghan prepísala ich svadobnú reč na papier a nechala ho zarámovať," uviedol zdroj blízky páru pre magazín People. 

Tento rok zasa dvojica oslávila "bavlnenú svdbu" a dary majú prispôsobiť opäť tejto tematike. „Ich darčeky budú založené na bavlne. Stavím sa, že rovnako ako v prípade iných darčekov, ktoré si za tie roky odovzdali, to bolo niečo nesmierne kreatívne a romantické," nazdáva sa spolmínaný zdroj. 

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu