Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší ROZVOD? Slovenská herečka s tromi deťmi: Extrémny stres a potom... S mužom vraj žijú oddelene!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (5)
Vlastina Svátková (Zdroj: Instagram V.S.)

PRAHA - Začiatkom marca sa herečka Vlastina Svátková (38) verejne priznala ku kríze vo svojom druhom manželstve. Problémy prekonali vďaka spoločnej dovolenke a karanténe. Aspoň tak sa zdalo. Najnovšie sa totiž opäť šepká o rozvode.

Vlastina Svátková má z predchádzajúceho manželstva dve deti a tretí syn sa jej narodil v manželstve s producentom Jiřím Kounickým. Herečka, ktorá sa naposledy objavila v seriáli Jenny, nikdy pred verejnosťou netají, že jej život nie je prechádzka ružovou záhradou.

Zverila sa dokonca aj s problémami v manželstve. „Vzťah je krehký. A ten náš už nechránilo vôbec nič. Muselo sa buď všetko kompletne zmeniť, alebo definitívne rozpadnúť. Boli sme pripravení na oba varianty. Na ten druhý viac,” vyjadrila sa v marci. No na následné otázky od novinárov už odpovedala, že s Jiřím krízu ustáli. 

Vlastina Kounická Svátková fotky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram V.S.)

Galéria: Vlastina Svátková

Dnes sa však zdá, že je všetko opäť inak. Vlastina sa totiž pochválila, že na rozdiel od iných v izolácii popracovala na svojej postave. Tú jej môžu všetci závidieť, nie však spôsob, ako sa k vysekanému bruchu dopracovala. V komentároch totiž prezradila, že za tým nebolo len cvičenie. 

Ďalší ROZVOD? Slovenská herečka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram VS)

„Ešte musíte pridať extrémny stres a veľkú životnú zmenu. Ale to neodporúčam,” uviedla v komunikácii s jednou zo sledovateliek. Z jej slov je jasné, že nejde o pozitívnu zmenu. Navyše, jej manžel si už dokonca aj na Facebooku upravil svoje vyjadrenie vzťahu, v akom sa aktuálne nachádza. Teraz tam svieti: „Oddelený.”

Ďalší ROZVOD? Slovenská herečka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook JK)

Herečku sme v tejto súvislosti kontaktovali, tvrdí však, že rozvádzať sa nejde. „Nie je to pravda. Píše to tá stalkerka,” uviedla s poukázaním na problémy, ktoré riešila už v minulosti s neodbytnou fanúšičkou. Jiřího označenie, že žijú oddelene, ale nijako nevysvetlila. 

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu