Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Živé kolá SuperStar štartujú už o týždeň: Prísne opatrenia, ale... Finalisti a porota bez rúšok!

Finálové kolá SuperStar odštartujú už budúci týždeň. Zobraziť galériu (7)
Finálové kolá SuperStar odštartujú už budúci týždeň. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Keď v našich krajinách začal zúriť koronavírus, bolo jasné, že prísne opatrenia, ktoré vláda v tejto súvislosti zaviedla, výrazne ovplyvnia aj priebeh speváckej šou SuperStar. Túto nedeľu sa odvysiela posledné predtočené kolo SuperVýberu. Ako to bude vyzerať s finálovými kolami? Dobrou správou je, že budú... Takto budú prebiehať!

O tom, ako budú vyzerať finálové kolá SuperStar a či vôbec budú, sa špekulovalo už dlho. Mnohé projekty, či natáčania seriálov a relácií totiž televízie pozastavilo práve kvôli aktuálnej situácii okolo koronavírusu. Spevácka šou bola jedinou veľkou výrobou, ktorú Markíza a Nova nezastavili. 

Stále však bolo otázne, čo televízie urobia, keď sa im minú predtočené epizódy. Dohadom je však už koniec. Finálové kolá budú. No bude ich výrazne menej, ako sme doposiaľ boli zvyknutí a budú podliehať prísnym opatreniam. 

Živé kolá SuperStar štartujú
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

„SuperStar bude mať tento ročník 2 finálové kolá, ktoré budú vysielané naživo a počas ktorých budú o finalistoch rozhodovať už diváci prostredníctvom SMS hlasovania,“ dozvedeli sme sa z Markízy. Vo finále bude 10 finalistov, ktorí postúpia už túto nedeľu z poslednej časti SuperVýberu.

„Finálové kolá budú prebiehať v pražskom štúdiu Jinonice, kde sa natáčal aj minuloročný The Voice, ako aj kastingy na SuperStar. Finalisti budú bývať v hoteli, s prísne stráženým režimom, aby sa minimalizoval ich kontakt s verejnosťou,“ dozvedeli sme sa ďalej. 

Počas natáčania dokrútok bude štáb povinne nosiť rúška, hoci podľa najnovších českých opatrení už nie sú povinné na verejnosti: „Na finálových kolách budú finalisti spievať bez rúšok, porota bude takisto prítomná naživo a bez rúšok. Finalisti budú spievať so živou kapelou, ktorá bude takisto bez rúšok.“ 

Živé kolá SuperStar štartujú
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Diváci však prítomní pravdepodobne nebudú: „Čo sa týka finálových kôl tohto ročníka SuperStar, televízia finalizuje plán, ako nakrútiť finálové kolá. Dôležité v tejto chvíli pre divákov je, že robíme všetko pre to, aby bol víťaz prebiehajúceho ročníka SuperStar známy v plánovanom čase, teda pred letom.“

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu