Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Neuveriteľný hyenizmus: Slovenka naložila ťažko chorej Pariškovej... TOTO nemyslí vážne!

Aneta Parišková bojuje s rakovinou Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková bojuje s rakovinou (Zdroj: Instagram A.P.)

BRATISLAVA - Prešlo iba pár dní odvtedy, čo Aneta Parišková (46) zverejnila desivú správu, že bojuje s rakovinou. Keďže patrí medzi naše najpopulárnejšie moderátorky a má naozaj množstvo fanúšikov, priaznivcom sa cez sociálne siete pravidelne prihovára a delí sa s nimi aj o informácie o zákernom ochorení. Zdá sa však, že nie všetci majú citov a pochopenia na rozdávanie...

Keď Aneta na Instagrame zverejnila záber navretej žily na krku, ktorá poukazovala na nebezpečné ochorenie, pod fotografiou sa začali množiť podporné komentáre. Teda až na jeden. Moderátorka totiž napísala, že si volala záchranku a v tom čase ešte ani netušila, že ide o rakovinu. Rýchly zákrok lekárov sa akosi nepozdával istej dáme, ktorá si do chorej Pariškovej potrebovala absolútne neľudsky rypnúť. 

Galéria: Aneta Parišková s manželom Miroslavom
„,To je sila, druhí kebyže zavolajú na 155, že majú navretú žilu na krku, tak im zložia telefón a na sanitku zabudni. Rovnako ako Kmotríkovú, aj túto rozťahovačku nôh operovali v deň diagnostiky,” vyjadrila sa "dáma" pre ktorú sa toto oslovenie ani veľmi nehodí, s tým, že keby Parišková nebola populárna, tak sa na ňu kompetentní vykašlú. 

Neznáma Slovenka si na Anete takto odporne vybila svoju zlosť.
Zobraziť galériu (5)
Neznáma Slovenka si na Anete takto odporne vybila svoju zlosť.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Neuveriteľný hyenizmus: Slovenka naložila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.P.)

To, že si niekto dovolil podobné slová a dokonca absolútne odpornú urážku venovať chorému človeku. ktorý práve bojuje o svoj život, nenechalo chladnými niekoľko ľudí s o čosi triezvejším úsudkom, ktorí Anete namiesto nemiestnych a nenávistných poznámok posielajú slová plné podpory a pozitívnej energie. A presne tie moderátorka teraz potrebuje najviac, aby zákerné ochorenie porazila a mohla si opäť naplno užívať život a čas so svojimi tromi malými synmi.

Viac o téme: RakovinaAneta PariškováNon-Hodgkinov lymfóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu