Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šesť rokov od samovraždy Bartošovej (†48): Spomienka Lucie Bílej... Vlasy ako vrabce a strkanie na pódiu!

Lucie Bílá a Iveta Bartošová Zobraziť galériu (3)
Lucie Bílá a Iveta Bartošová

PRAHA - Už šiesty rok si počas 29. apríla česko-slovenský šoubiznis pripomína smutné výročie. Tento dátum sa u nás už navždy bude spájať s tragickou udalosťou, kedy si život vzala popová princezná Iveta Bartošová († 48), ktorá by pred tromi týždňami oslávila 54. narodeniny...

Speváčka si vzala život len tri týždne po tom, čo oslávila 48 rokov. Za všetkým mala byť jej zničená psychika a trápenie, ktoré už skrátka nedokázala uniesť a všetko sa rozhodla ukončiť tým, že 29. apríla 2014 skočila pod vlak neďaleko svojho domu v Prahe - Uhříněvsi. Smrť českej ikony veľmi zasiahla aj mnohých jej kolegov, niektorí si ju na znak úcty pripomínajú dodnes. 

Galéria: Iveta Bartošová
Spoločné video nedávno zverejnila aj ďalšia spevácka hviezda, Lucie Bílá, dámy si v ňom zaspievali hit Jinak to nebude. Aj napriek tragickej udalosti vystúpenie pôsobí veľmi milo a úsmevne, keďže si speváčky evidentne spoluprácu užívali, zoširoka sa usmievali, dokonca si uštedrili aj zopár strkancov. Keďže ide o celkom starý koncert, Bílá aj Bartošová ešte nosili krátke zostrihy, vďaka ktorým pripomínali útlych vrabčiakov. 

Iveta Bartošová si pred šiestimi rokmi vzala život.
Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová si pred šiestimi rokmi vzala život.  (Zdroj: Topky.sk)

Iveta Bartošová
Zobraziť galériu (3)
Iveta Bartošová  (Zdroj: Jakub Ludvik/ Fan page Ivety Bartošovej)

„Než zažijeme nové spoločné chvíle, rozhodla som sa s vami podeliť aspoň o krásne spoločné spomienky. "Lucie na bílo" s Ivetou Bartošovou,” napísala Lucka k príspevku so zosnulou kolegyňou a rozcítila svojich fanúšikov, ktorí si tak mohli zaspomínať spolu s ňou a Ivete do neba poslali mnoho dojímavých odkazov. 

Viac o téme: Iveta BartošováLucie Bílá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu