Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská sexica vytočila ľudí: Vyšla si na rybačku ale... Preboha, čo s tou rybou robíš?!

Karlos Vémola s partnerkou Lelou Zobraziť galériu (5)
Karlos Vémola s partnerkou Lelou (Zdroj: Instagram L.Č.)

PRAHA - Chcela sa pochváliť prvým úlovkom, namiesto toho sa jej dostalo kritiky aj výsmechu. Reč je o slovenskej playmate Lele Ceterovej (30), aktuálne je už viac známa ako partnerka zápasníka Karlosa Vémolu (34). Práve on vzal svoju lásku na rybačku, ktorá napokon spustila lavínu drsných odkazov...

Lele sa podarilo hneď na prvej rybačke chytiť malého pstruha, a tak sa svojím úspechom chcela pochváliť aj na Instagrame. Video, ktoré pridala, však vzbudilo úplne iné reakcie, než blond sexica očakávala. Pod príspevkom sa rýchlosťou blesku zišli rybárski odborníci a čerstvej mamičke poriadne naložili. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola
„Ako pretekár LRU som zhrozený zachádzaním s týmto zrejme pstruhom obecným. Válať ho na suchej zemi považujem za absolútne neprijateľné,” napísal istý Pavel a vypichol ešte niekoľko bodov, ktorými sa mala Lela riadiť. Tá však reagovala tým, že išlo o jej prvú rybársku skúsenosť a pstruha dokonca vrátila späť do vody. 

Ani tento argument však nestačil k tomu, aby dali ľudia Ceterovej pokoj. „Rybárčenie nechajte tým, ktorí to vedia a hlavne majú štipku úcty k zvieratám a prírode,” či „Naučte sa správať k uloveným rybám, kým budete prezentovať takéto videá. Hnus toto,” obúvali sa do Lely, ktorá si nabudúce zrejme podobné príspevky dvakrát rozmyslí. Na druhej strane je pravdou, že nikto učený z neba nespadol a Ceterová rybke určite nijako ublížiť nechcela. 

Viac o téme: Lela CeterováKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu