Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Fredymu Ayisi rupli nervy: Radšej sa nakaziť, ako žiť ako potkan!

Fredy Ayisi s dcérou Vierkou Zobraziť galériu (4)
Fredy Ayisi s dcérou Vierkou

BRATISLAVA - Neexistuje snáď nikto, komu by vyhovovala aktuálna ekonomická situácia, dramaticky poznačená šíriacim sa koronavírusom. Hlboko do vrecka nemá iba bežný ľud, otáčať každý cent musia aj niektoré známe tváre. No a práve to bude dôvod, prečo rupli nervy aj tanečníkovi a jogínovi Fredymu Aysimu (53), ktorý sa vyjadril poriadne drsne.

Fredy sa aktuálne živí najmä kurzami jogy, pre tento účel a svojich klientov otvoril aj relaxačné centrum. Tieto priestory má však podľa všetkého iba prenajaté, čo mu najnovšie spôsobilo na čele poriadne vrásky. Za nájom totiž vypláca mastnú sumičku, ktorá sa ráta na tisíce a s dramaticky okresanými príjmami má problém štúdio udržať, keďže, korona-nekorona, zaplatiť za prenájom musí. 

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
„Prenajímatelia mi odmietajú dať zľavu a žiadajú odo mňa takmer 3.000 eur mesačne,“ uviedol rozhorčený Ayisi na sociálnej sieti. Situácia ho vyviedla z miery až natoľko, že sa s neustále sa zhoršujúcimi podmienkami na vyžitie vraj začína čoraz menej báť vírusu. Väčší strach má o svoje živobytie. 

Fredy Ayisi
Zobraziť galériu (4)
Fredy Ayisi  (Zdroj: Instagram Ayisi Yoga Center)

Ostatní ľudia na tom podľa neho začnú onedlho byť podobne ako on „Začínam mať pocit, že prestávam mať strach z nákazy. Ak sa nakazím, hádam to nejako prežijem, ale tie následky, ktoré začínam tušiť na pozadí celej pandémie, sa mi zdajú smrteľné. Predpovedám️, že ľudia sa jedného dňa prestanú báť choroby a rozhodnú sa radšej riskovať, akoby mali žiť ako potkany a skapínať od hladu a biedy,” vyjadril sa zostra na sociálnej sieti. 

Viac o téme: Fredy Ayisi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu