Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Obrovská zmena v Superstar: Padlo radikálne rozhodnutie... TOTO tu ešte nebolo!

Obrovská zmena v Superstar! Zobraziť galériu (4)
Obrovská zmena v Superstar! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Najnovšia séria Superstar prešla oproti tým predchádzajúcim mnohými zmenami. Medzi tie najvýraznejšie platí zloženie poroty, ktorá má tentokrát päť členov a zasadol do nej aj niekdajší moderátor Leoš Mareš. Tu sa to ale ani zďaleka nekončí. Divákov čaká ďalšie veľké prekvapenie - TOTO úplne zrušili!

Kvôli koronavírusu televízie stopli množstvo nakrúcaní a ich budúcnosť je aktuálne neistá. Nikto totiž nevie, ako sa celá situácia bude ďalej vyvíjať. Tieto zmeny sa dotkli aj markizáckej Superstar, jediným šťastím šou je, že jednotlivé epizódy z kastingov boli už nejaký čas predtočené. To sa však, samozrejme, netýka semifinálových a finálových kôl, ktoré sa spravidla vysielali naživo. 

Galéria: Posledné kastingové kolo SuperStar:
Kým finálové vysielania sú zatiaľ stále naplánované okolo mája a uvidí sa, či bude možné ich zrealizovať, čo sa týka semifinále, objavili sa informácie, že toto kolo je skrátka zrušené. Ako sa nám podarilo zistiť, je to síce pravda, no nejde o žiadne opatrenie zavedené kvôli mimoriadnej situácii. Televízia jednoducho urobila zmenu a semifinále vôbec ani neplánovala. 

„Štruktúra aktuálneho ročníka SuperStar od začiatku rátala s kastingovymi epizódami, epizódami “Super výber” a finálovými kolami. Semifinálové kolá pred publikom v pláne SuperStar 2020 neboli,” povedala pre Topky PR manažérka projektu Alexandra Hrušková. Podľa jej slov to vyzerá tak, že finálovú zostavu tentokrát nevyberú diváci, no svojich favoritov tam posunú samotní porotcovia. 

Markíza sa rozhodla pre výraznú zmenu, semifinálové kolá Superstar zrušili.
Zobraziť galériu (4)
Markíza sa rozhodla pre výraznú zmenu, semifinálové kolá Superstar zrušili.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Všetky epizódy "Super výberu" sú už pripravené, zatiaľ teda žiadna pauza nehrozí. „Vysielanie šiestich epizód “Super výber” (diváci ich poznajú aj pod názvom Divadlá) je naplánované do 17. mája. V súvislosti so živými finálovými prenosmi sa rozhodne podľa aktuálnej situácie, preto je v súčasnosti predčasné robiť akékoľvek závery. Maximálnou prioritou je ale zdravie a bezpečnosť všetkých zúčastnených,” dodala manažérka s tým, že televízia pozorne sleduje, ako sa situácia okolo koronavírusu vyvíja a rozhodnutie, ako ďalej, bude z ich strany maximálne zodpovednou voľbou. 

 

Viac o téme: FináleSemifináleSuperstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu