Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ikonickú Annu zo Zeleného domu dnes nespoznáte: FOTO Má po päťdesiatke ale... Wau, to je šťabajzna!

Megan Follows ako Anna zo Zeleného domu Zobraziť galériu (5)
Megan Follows ako Anna zo Zeleného domu (Zdroj: int)

TORONTO- Kto by si nepamätal priam ikonický seriál Anna zo Zeleného domu o adoptovanej sirote Anne Shirleyovej. Malá ryšavá výmyselníčka si získala srdcia tisícok divákov, jej postavu stvárnila vtedy 17-ročná herečka Megan Follows (52). Aha, ako sa zmenila!

Anna bola rozhodne životnou rolou charizmatickej herečky, za jej stvárnenie si odniesla aj dve ocenenia Gemini Awards. Úlohu pritom istú nemala. Po výbere spomedzi 3 000 dievčat ju mala pôvodne dostať Schuyler Grantová, tá sa však napokon musela uspokojiť s menšou rolou Diany. Ak by ste si však mysleli, že nakrúcanie prebiehlo ako po masle, mýlili by ste sa. 

Galéria: Megan Follows

Megan Follows ako ikonická Anna zo zeleného domu.
Zobraziť galériu (5)
Megan Follows ako ikonická Anna zo zeleného domu.

Najväčším problémom pre Meghan bol korzet, ktorý musela nosiť aj 12 hodín denne. Po nakrúcaní sa s ním vysporiadala svojsky. Poliala ho benzínom, zapálila a následne si od úľavy okolo ohňa aj zatancovala. S herectvom však ani po takomto zážitku neskoncovala. 

Na konte má desiatky filmov, väčšinou však ide o tie televízne. Jednou z jej posledných známych rolí je Katarína Medicejská v historickom seriáli Kráľovstvo. Nedá sa síce hovoriť, že by sa z Follows stala hviezda plátien, v srdciach však ako Anna zostane naveky.

No a nedá sa jej uprieť ani ďalšia vec - aj po päťdesiatke je poriadna kočka a z charizmy jej rozhodne neubudlo. Aha, ako skvele táto dáma vyzerá dnes! 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt of this queen @ Canadian Screen Awards

Príspevok, ktorý zdieľa MEGAN FOLLOWS FANS (@megan_follows_fans),

 

Viac o téme: Megan FollowsAnna zo Zeleného domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu