Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rúšková vojna Nely Slovákovej sa vyostruje: Kopli si už aj jej priatelia!

Nela Slováková Zobraziť galériu (8)
Nela Slováková (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Keď sa influencerka Nela Slováková (30) rozhodla pustiť do výroby ochranných rúšok, zrejme netušila, koľko problémov si spôsobí. Dnes má na krku stovky nespokojných zákazníkov a pridali sa i ľudia zo šoubiznisu.

Výrečná blondínka dnes ani nevie, kde jej hlava stojí. Posledných niekoľko týždňov sa venuje výrobe a predaju ochranných rúšok na tvár, o ktoré je enormný záujem. Rúška si však neobjednávajú iba jej priaznivci, ale zdá sa, že i neprajníci. Tí tvrdia, že rúška sú neúčinné a zo strany podnikavej Nely ide o podvod. V nápore práce sa k tomu pridali chybné faktúry či meškanie zásielok a oheň je na streche.

Galéria: Nela Slováková

Proti Slovákovej začali útočiť neprajníci, ktorí dokonca na sociálnych sieťach založili niekoľko profilov, ktoré majú za úlohu len jedno: zničiť ju i jej biznis. Nela sa však sústredí na prácu a na snahu hejterov už nereaguje. Teraz ale sexi blondínka dostala ďalší úder. Do útoku sa pustili už aj celebrity, s ktorými bola doteraz na priateľskej vlne.

Nele Slovákovej spôsobuje biznis s rúškami nemalé problémy.
Zobraziť galériu (8)
Nele Slovákovej spôsobuje biznis s rúškami nemalé problémy.  (Zdroj: Instagram N.S.)

„To, čo sa tu vyplavuje na povrch, je úplne otrasné. Čert ber päťdesiat odtieňov bielej, ale všetky tie hrôzy okolo plaviek, rúšok, komunikácie so zákazníkmi, nevystavených faktúr. Som rada, že všetky dievčatá, ktoré museli čítať arogantné správy a urážky, že tento profil existuje a dostane sa im aspoň malé zadosťučinenie,” rozpísala sa na sociálnej sieti hviezdička reality šou Nikol Trojanová (29), ktorá sa donedávna pasovala za Nelinu kamarátku.

Do Nely Slovákovej sa pustila aj jej kamarátka z reality šou Nikol Trojanová.
Zobraziť galériu (8)
Do Nely Slovákovej sa pustila aj jej kamarátka z reality šou Nikol Trojanová.  (Zdroj: Instagram N.T.)

Do influencerky a jej biznisu sa obula i česká herečka Veronika Arichteva (33). Tú najviac škrie to, že Nela rúška nerozdáva zadarmo. „Áno, stovky ľudí šijú rúška od rána do noci a dávajú ich tam, kde sú najviac potrebné. A táto pindulína ich predáva. Rovnako ako gély na ruky. Nemám slov, chce sa mi z teba vracať,” odkazuje bez servítky herečka.

Herečka Veronika Architeva zastáva názor, že rúška by sa nemali predávať, ale rozdávať.
Zobraziť galériu (8)
Herečka Veronika Architeva zastáva názor, že rúška by sa nemali predávať, ale rozdávať.  (Zdroj: Instagram V.A.)

Nele denne prejdú jej rukami stále ešte tisícky objednávok a za svojím biznisom si pevne stojí. Veď napokon, nie je jediná, kto rúška ponúka a komu sa materiál či cena nepozdávajú, môže si nakúpiť inde.

Nela Slováková má v posledných týždňoch plné ruky práce s objednávkami.
Zobraziť galériu (8)
Nela Slováková má v posledných týždňoch plné ruky práce s objednávkami.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Viac o téme: RúškaKoronavírusNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu