Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škrt cez rozpočet novej jojkárskej šou: Ľudia odhaľujú účinkujúcich Zlatej masky... TOTO sú vraj oni!

 Ľudia odhaľujú účinkujúcich Zlatej masky! Zobraziť galériu (4)
Ľudia odhaľujú účinkujúcich Zlatej masky! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA -Šou zlatá maska mala patriť medzi najväčších televíznych ťahúňov jarnej sezóny. Žiaľ, vzhľadom na aktuálne dianie súvisiace so šírením sa koronavírusu musela TV JOJ zmeniť plány a celosvetovo úspešná šou, ktorú mali nasadiť uplynulý piatok, sa odkladá na neurčito. Medzitým sa však k divákom dostali prvé upútavky a na ich základe začali odhaľovať údajných súťažiacich!

Niektorí sa na Zlatú masku tešili až tak, že im nedá pokoja, hoci sa jej štart prekladá na neurčito. V už odvysielaných upútavkách odzneli časti niekoľkých vystúpení, diváci teda na základe hlasov zamaskovaných účinkujúcich začali vo veľkom tipovať, kto bude v šou spievať.

Galéria: Nová spevácka šou Zlatá maska
Ako prvú spoznali speváčku Sisu Lelkes Sklovsku, ktorá sa má skrývať v kostýme jednorožca. V tomto prípade však padlo viacero tipov. Jeho hlas niektorým pripomína Nelu Pociskovú, v hre je podľa divákov aj speváčka Andrea Zimányiová. 

Diváci si myslia, že súčasťou šou Zlatá maska bude aj Sisa Lekes Sklovska.
Zobraziť galériu (4)
Diváci si myslia, že súčasťou šou Zlatá maska bude aj Sisa Lekes Sklovska.  (Zdroj: Topky.sk)

Podľa fanúšikov sa v jojkárskej šou objaví aj Tomáš Bezdeda.
Zobraziť galériu (4)
Podľa fanúšikov sa v jojkárskej šou objaví aj Tomáš Bezdeda.  (Zdroj: Jan Zemiar)

V jednom z reklamných spotov si zaspievali ďalšie dve masky. Plyšový mopslík a vyšperkovaný páv. Tu diváci spoznali ďalšie dve slovenské osobnosti. V kostýme roztomilého chlpáča je podľa fanúšikov oblečený spevák Tomáš Bezdeda. Toho druhého, spievajúceho hit Robbieho Williamsa, zasa tipujú na herca Reného Štúra. 

My sme ohľadom účinkujúcich oslovili aj samotnú televíziu. „Televízia JOJ oslovila hviezdy slovenskej a českej scény. Mená účinkujúcich pravdaže nemôžeme prezradiť. Divákov by sme tým ukrátili o moment prekvapenia, ktorý v šou patrí k tým najlepším,” vyjadrila sa k tipom divákov PR manažérka Zlatej masky Katarína Gajdošíková. 

Viac o téme: Zlatá maska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu