Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

KORONAVÍRUS Vilo Rozboril uviedol posledné vydanie V siedmom nebi, ľudia mu naložili: A kde máš rúško?!

Do Vila sa pustili nahnevaní diváci. Zobraziť galériu (5)
Do Vila sa pustili nahnevaní diváci. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - O tom, že ľuďom je ťažké sa zavďačiť, sa najnovšie presvedčil aj dlhoročný moderátor projektu V siedmom nebi. Po tom, ako uviedol poslednú epizódu svojej relácie, dočkal sa ostrej kritiky. Niektorým sa nepozdávalo, že Vilo nemal rúško.

Relácia V siedmom nebi sa už dlhý čas teší obľube divákov, no vo svetle udalostí posledných týždňov aj túto postihol rovnaký osud ako väčšinu programov a JOJke nezostalo nič iné, ako dojímavé príbehy z obrazoviek stiahnuť. Moderátor Vilo Rozboril (53) preto prostredníctvom svojho facebookového profilu oznámil, že nedeľná (22. 3.) časť je na nejaký čas zároveň poslednou.

Galéria: Relácia V siedmom nebi sa točila bez divákov

 

Kritika pre rúška

Kým väčšina divákov vyjadrila zármutok z neplánovaného ukončenia relácie, našli sa medzi nimi aj takí, ktorých viac ako neľahké príbehy osudom skúšaných ľudí zarazilo niečo iné. „Príbehy bez obecenstva pre koronavírus, ale Vilko a ostatní, čo boli do štúdia pozvaní, prečo nemajú chránenú tvár rúškami?” spytuje sa jedna z diváčok. „Hlavne že bez divákov. A hlavne že bez rúšok a rukavíc, keď si ruky podávate. Tak idete príkladom,” pridal sa ďalší.

Vila Rozborila niektorí skritizovali za to, že na tvári nemá rúško ani on, ani účinkujúci.
Zobraziť galériu (5)
Vila Rozborila niektorí skritizovali za to, že na tvári nemá rúško ani on, ani účinkujúci.  (Zdroj: Facebook)

Vilo sa však bráni a hoci nemusel, vyrývačným divákom na rovinu povedal, ako sa veci majú. „Túto reláciu (štúdio) sme nakrúcali pred 2 týždňami,” obhajuje sa moderátor, ktorý je obľúbený hlavne pre svoju empatiu a snahu pomôcť, kde sa dá. „Bol som prvý, ktorý išiel pred 2 a pol týždňom vedenie televízie poprosiť o to, aby sme nakrúcali bez divákov a nevystavovali tak našich účinkujúcich nebezpečenstvu. V štúdiu boli zabezpečené veľmi prísne hygienické opatrenia. S rúškami začali televízie až pred týždňom,” vysvetlil Vilo všetkým, ktorým otázka rúšok nedá pokoja.

Vilo Rozboril sa rozhodol situáciu vysvetliť a pridal aj aktuálnu fotografiu s rúškom.
Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril sa rozhodol situáciu vysvetliť a pridal aj aktuálnu fotografiu s rúškom.  (Zdroj: Facebook)

Niet sa však čomu čudovať. Rúška sa totiž v posledných dňoch stali každodennou súčasťou našej garderóby, a to nielen vtedy, keď treba ísť von, ale na dennej báze ich vidieť už aj na obrazovkách. Možno práve toto zmiatlo rozhorčených divákov Vilovej relácie.

Relácia V siedmom nebi sa síce natáčala bez obecenstva, no nedeľná časť bola na dobu neurčitú poslednou.
Zobraziť galériu (5)
Relácia V siedmom nebi sa síce natáčala bez obecenstva, no nedeľná časť bola na dobu neurčitú poslednou.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebiKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu