Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátorka Lucia Barmošová využila svoje konexie: Dostane jej nová známa flek v televízii?

Lucia Barmošová pomohla dobrej veci. Zobraziť galériu (5)
Lucia Barmošová pomohla dobrej veci. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Lucia Barmošová (37) je už stálicou JOJkárskeho hlavného spravodajstva a v televízii pozná mnoho ľudí. Najnovšie sa blondínka rozhodla využiť svoje konexie a prihovorila sa za mladučkú Karolínu. Stane sa vďaka nej novou posilou spravodajstva?

Známa blondínka ukázala, že má veľké srdce. Spoločne s televíziou JOJ sa rozhodla pomôcť iba 17-ročnej Karolíne, ktorej najväčším snom je jedného dňa pracovať ako moderátorka či redaktorka práve v televízii. Má to však háčik. Karolína totiž už viac než dva roky trpí neznetiteľlnými bolesťami. Za všetkým sú problémy s platničkami.

Galéria: Lucia Barmošová pomohla Karolíne s reportážou

 

Nemajú diagnózu

„Začalo sa to tak zhoršovať, že som už nevedela chodiť po schodoch. Nevedela som zdvihnúť ruky a v apríli už som nevedela nič. Odvtedy mám neustále bolesti. Každú jednu minútu,“ posťažovala sa sympatická tínedžerka. Napriek tomu, že od prvých problémov ubehlo už mnoho mesiacov, lekári dodnes nevedia určiť diagnózu, a teda ani liečbu, ktorá by Karolíne uľavila.

Pomocnú ruku podala Karolíne moderátorka spravodajstva Lucia Barmošová.
Zobraziť galériu (5)
Pomocnú ruku podala Karolíne moderátorka spravodajstva Lucia Barmošová.  (Zdroj: instagram.com/luckabarmosofficial)

Jej zdravotný stav sa zhoršil natoľko, že bez pomoci už nedokáže ani vstať z postele a zúfalí rodičia obiehajú lekárov, ktorí by ich dcére dokázali pomôcť. „Lekári sú bezradní. Povedali, že skúsime. Ale jak, že skúsime? Nenájde sa lekár, ktorý sa na to komplexne pozrie a povie, že je v tom a v tom problém?," spytuje sa jej otec.

Karolína spolu s jej rodinou prišli do štúduia relácie V siedmom nebi.
Zobraziť galériu (5)
Karolína spolu s jej rodinou prišli do štúduia relácie V siedmom nebi.  (Zdroj: TV JOJ)

Mladá študentka napriek vážnym problémom sníva o práci v televízii. Jej veľkou túžbou je pracovať práve v spravodajstve. Na pomoc jej preto prišla spolu s reláciou V siedmom nebi aj Lucia Barmošová. Dievčatá navštívili generálneho riaditeľa JOJky Marcela Gregu, ktorý z Karolíny na jeden deň spravil redaktorku. Spolu s Luciou tak pripravili reportáž do spravodajstva.

Nádejná budúca redaktorka Karolína sa za doprovodu Lucie Barmošovej stretla s generálnym riaditeľom JOJky Marcelom Gregom.
Zobraziť galériu (5)
Nádejná budúca redaktorka Karolína sa za doprovodu Lucie Barmošovej stretla s generálnym riaditeľom JOJky Marcelom Gregom.  (Zdroj: TV JOJ)

Ak ste zvedaví, ako sa mladá študentka popasovala so svojím snom v praxi, a či z nej rastie nová tvár televíznej obrazovky, nenechajte si ujsť reláciu V siedmom nebi už túto nedeľu.

Karolína si na jeden deň vyskúšala vysnívanú prácu v televízii.
Zobraziť galériu (5)
Karolína si na jeden deň vyskúšala vysnívanú prácu v televízii.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: V siedmom nebiLucia Barmošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu