Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Po smrti Gotta (†80) ju zasiahla smrť Evy Pilarovej (†80): Prvé slová zdrvenej Bohdalovej!

Smrť Evy Pilarovej (†80) zasiahla Jiřinu Bohdalovú. Zobraziť galériu (4)
Smrť Evy Pilarovej (†80) zasiahla Jiřinu Bohdalovú. (Zdroj: Profimedia/EuropeFilm)

PRAHA – Prvého októbra minulého roka zasiahla Jiřinu Bohdalovú (88) správa o smrti kamaráta Karla Gotta (†80). Len pár mesiacov potom v rovnakom veku odišla jej priateľka Eva Pilarová (†80). Pritom ešte nedávno krstila jej album a oslavovala s ňou narodeniny. Českú herečku odchod speváčky zdrvil.

Dnes ráno naše krajiny zasiahla smutná správa o odchode Evy Pilarovej (†80) na večnosť. Umrela v rovnakom veku ako legendárny Karel Gott (†80). Obaja umelci so zlatom v hrdle boli dobrými priateľmi herečky Jiřiny Bohdalovej, ktorú ich smrť zasiahla. Pol roka po úmrtí zlatého slávika sa k nemu pridala i speváčka, ktorá ešte stihla vydať CD.

Jiřina Bohdalová ešte s Evou Pilarovou (†80) oslávila jej jubileum a pokrstila jej CD.
Zobraziť galériu (4)
Jiřina Bohdalová ešte s Evou Pilarovou (†80) oslávila jej jubileum a pokrstila jej CD.  (Zdroj: Profimedia)

Vydanie albumu bolo spojené aj s oslavou jej okrúhlych narodenín, na ktorých, samozrejme, nechýbala Jiřina Bohdalová. Tá prežila už druhú blízku osobu a keď sa smutnú správu dozvedela, len ťažko hľadala slová. „Nič mi ani nehovorte. Zlú správu nechcem počuť,“ povedala do telefónu, keď sa jej ozvali z redakcie extra.cz. „Prekristapána, to je... Boli sme nielen v pracovnom kontakte, mali sme sa rady. Ja neviem, čo povedať. Buď jej zem ľahká,“ vyjadrila sa k strate kamarátky.

Eve Pilarovej (†80) po dlhodobých zdravotných problémoch napokon zlyhali obličky, čo sa jej stalo osudným. S ochoreniami bojovala statočne, hoci bola pripútaná na lôžku, musela zrušiť niekoľko vystúpení a aj na vlastnej oslave a krste CD sedela na vozíčku. V posledných chvíľach bol pri nej jej manžel Jan Kolomazník.

Jiřinu Bohdalovú zasiahla smrť kamarátky.
Zobraziť galériu (4)
Jiřinu Bohdalovú zasiahla smrť kamarátky.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Jiřina BohdalováEva Pilarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu