Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Strach Jasminy Alagič: Bojí sa o rodinu... Zabarikádovaní v dome!

Jasmina a Patrik Zobraziť galériu (6)
Jasmina a Patrik (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Koronavírus vyvoláva strach a obavy takmer u všetkých ľudí. Výnimkou nie sú ani známe tváre a medzi nimi moderátorka Jasmina Alagič (30) a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský (43). Tí totiž urobili poriadne opatrenia a aby sa vyhli nákaze, zabarikádovali sa vo svojej vile!

Slovenská vláda vyhlásila v priebehu minulého týždňa mimoriadnu situáciu a vydala opatrenia v rámci ochrany proti koronavírusu. Niektorí ľudia si to vzali k srdcu a dokonca robili aj vlastné opatrenia. Medzi nich patrí aj moderátorka s balkánskymi koreňmi Jasmina Alagič a jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský. Tí sa totiž rozhodli v rámci prevencie zabarikádovať v dome!

Jasmina Alagič má strach z koronavírusu. Zaviedla vlastné opatrenie.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič má strach z koronavírusu. Zaviedla vlastné opatrenie.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Manželia so synom Sanelom si ešte v utorok naordinovali svoju vlastnú karanténu. Rozhodli sa tak dokonca ešte predtým, ako bola vyhlásená mimoriadna situácia. Nechceli totiž riskovať svoje zdravie, ani zdravie svojho malého sedemmesačného chlapčeka. Preto si povedali, že ostanú doma a nebudú vychádzať.

„Nieže by som bola panikárka, ale na druhej strane sa chcem správať zodpovedne. V situácii, v ktorej sme sa ocitli, som sa rozhodla, že sa budeme stretávať len uzavretý okruh priateľov a len doma,“ napísala Jasmina Alagič na svojej sociálnej sieti. Na zábere sa chystala na photoshooting s Milanom Švingálom a Lukášom Kimličkom, ktorí prišli ku nej domov. Odkedy bola vyhlásená mimoriadna situácia, tak zrejme temperamentná brunetka s rodinou nevystrčili z domu nos. Uvidíme, ako dlho budú musieť ostať vo svojom luxusnom bunkri!

Jasmina Alagič si vyhlásila vlastnú karanténu.
Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič si vyhlásila vlastnú karanténu.  (Zdroj: Instagram J.A.)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýKoronavírusJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu