Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS má na svedomí ďalší škrt v JOJke: Kastingy na Česko Slovensko má talent zrušili... nový dátum v nedohľadne!

Konanie kastingov presunula JOJka kvôli koronavírusu. Zobraziť galériu (4)
Konanie kastingov presunula JOJka kvôli koronavírusu.

BRATISLAVA - Mimoriadna situácia na Slovensku vyhnala ľudí nielen z kancelárií, ale aj z barov či spoločenských priestorov. Jedným z najprístupnejších rozptýlení tak zostali televízne obrazovky. Zdá sa však, že život sa rapídne spomaľuje aj v televíznych štúdiách.

Opatrenia, ktoré kvôli ochrane pred koronavírusom zaviedlo Slovensko v posledných dňoch, sa dotkli aj sociálneho života. V rámci nariadení by sa ľudia mali čo najviac zdržiavať práve doma. Mnohým tak nezostáva iná forma zábavy ako ich televízory. Žiaľ, situácia komplikuje život aj štúdiám na bratislavskej Kolibe.

Galéria: Česko Slovensko má talent

 

Ustrihli kastingy

Najnovšie musela televízia JOJ zrušiť kastingy na ďalšiu sériu veľkolepej šou Česko Slovensko má talent, ktoré sa mali uskutočniť počas posledných dvoch marcových víkendov ako na Slovensku, tak aj v Čechách. JOJka chce týmto rozhodnutím predísť šíreniu vírusu. „Našim prvoradým cieľom je zabezpečiť ochranu zdravia účastníkov kastingov aj štábu. Preto sme na základe analýzy aktuálnych informácií a po konzultácii s relevantnými autoritami rozhodli posunúť kastingy šou Česko Slovensko má talent,“ uviedol generálny riaditeľ JOJ Group Marcel Grega.

Kastingy na Česko Slovensko má talent televízia odložila.
Zobraziť galériu (4)
Kastingy na Česko Slovensko má talent televízia odložila.  (Zdroj: TV JOJ)

Nové termíny konania kastingov zatiaľ televízia z pochopiteľných dôvodov predpovedať nevie. Aký dopad bude mať toto zdržanie na celkovú prípravu šou, je teda tiež otázne. Nejde však o jediný projekt, ktorý trpí aktuálnou situáciou. Televízia tiež zrušila včerajšie natáčanie populárnej zábavnej relácie Sedem. Natáčanie relácie V siedmom nebi prebehlo bez prítomnosti publika a za prísnych bezpečnostných opatrení, a rovnako by sa malo stať aj nasledujúci týždeň.

V siedom nebi sa natáčalo bez divákov.
Zobraziť galériu (4)
V siedom nebi sa natáčalo bez divákov.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Česko Slovensko má talentTV JOJKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu