Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Jojky ukázala syna: Je z neho veľký chlap... To kedy takto vyrástol?

Hviezda jojky ukázala syna! Zobraziť galériu (4)
Hviezda jojky ukázala syna! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Koncom septembra 2018 si po dlhoročnom vzťahu povedali svoje áno herec Tomáš Palonder a jojkárka Kristína Greppelová. Aktuálne už dvojica očakáva prvé spoločné bábätko, z herečky sa tak stane dvojnásobná mamina. Z prechádzajúceho vzťahu má totiž synčeka Adama. A ten veru už dávno nie je malý chlapec!

Kristína má Adama s bývalým manželom, po rozvode zostal v opatere svojej milujúcej maminy. Dobre vychádza aj s Tomášom, herečka sa už niekoľkokrát vyjadrila, že z jej chlapcov sa stali výborní priatelia. Budúca dvojnásobná mamina však svojho potomka často do spoločnosti nevodí. Výnimku urobila prednedávnom počas jojkárskej párty. 

Galéria: Veľká FOTOgaléria z jojkárskej párty
Tam neukázala len rastúce tehotenské bruško, ale aj Adama, ktorý už dávno nie je malým chlapčekom. Adam sa v spoločnosti evidentne cítil príjemne, s maminou sa dokonca v pohode postavil aj pred blesky prítomných fotografov, očaril aj Greppelovej jojkárskych kolegov. 

Kristína Greppelová prišla na jojkársku párty síce bez manžela, no spoločnosť jej robil iný fešák - syn Adam, ktorý poriadne vyrástol.
Zobraziť galériu (4)
Kristína Greppelová prišla na jojkársku párty síce bez manžela, no spoločnosť jej robil iný fešák - syn Adam, ktorý poriadne vyrástol.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Adam sa už onedlho dočká súrodenca.
Zobraziť galériu (4)
Adam sa už onedlho dočká súrodenca.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem toho, že sa na Kristínu veľmi podobá a majú jasné spoločné črty, nahodený bol ako poriadny elegán a vidno, že toto dieťa už má svoj štýl. Džínsy doplnil košeľou a slušivým sakom, no a je celkom možné, že onedlho sa o neho dievčatá v škole začnú biť. Pozrite sa, aký je fešák! 

Viac o téme: Kristína Greppelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu