Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Premiéra filmu o Rytmusovi: Egove intímnosti s manželkou a... TOTO je Paťova nevlastná sestra!

Patrik Rytmus Vrbovský s nevlastnou sestrou Veronikou a Michal Straka alias Ego s manželkou Petrou. Zobraziť galériu (5)
Patrik Rytmus Vrbovský s nevlastnou sestrou Veronikou a Michal Straka alias Ego s manželkou Petrou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V jednom z bratislavských kín uviedli v utorok večer nový dokument o Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom (43). Medzi čestnými hosťami slávnostnej premiéry nemohli chýbať raperovi najbližší. Michal Straka (36) alias Ego z Kontrafaktu dorazil spolu s dcérkami a manželkou Petrou, ktorej pred fotografmi dal poriadne horúci bozk. A prišla aj Patrikova nevlastná sestra Veronika!

V utorok večer sa do slovenských kín dostal dlhoočakávaný dokument o raperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom. V jednom z bratislavských nákupných centier sa konala slávnostná premiéra, na ktorú bolo pozvaných mnoho známych osobností. 

Galéria: Slávnostná premiéra dokumentu Rytmus Tempos

Medzi hosťami, samozrejme, nemohli chýbať ani raperovi dlhoroční kolegovia zo skupiny Kontrafakt. Obaja prišli do spoločnosti so svojimi partnerkami. Ondreja Beňačku alias Anysa sprevádzala manželka Vanda a Michala Straku zas jeho dve dcérky Ninka a Sofia a manželka Petra. 

Ego je ženatý už dlhých 11 rokov, no láska a vášeň z ich vzťahu zjavne ani po takom dlhom čase nevyprchala. Práve naopak. Raper svojej polovičke pravidelne vyznáva lásku aj na sociálnych sieťach a nebráni sa tomu ani na verejnosti priamo pred objektívmi fotoaparátov. 

Michal Straka alias Ego dal pred fotografmi svojej manželke poriadne horúci bozk.
Zobraziť galériu (5)
Michal Straka alias Ego dal pred fotografmi svojej manželke poriadne horúci bozk.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Keď už spomíname tých Patrikových najbližších, medzi pozvanými, samozrejme, nemohla chýbať ani jeho najbližšia rodina. Okrem Jasminy Alagič sa na premiére objavila aj Rytmusova nevlastná sestra Veronika. Pozrite, toto je ona!

Na premiéru nového dokumentu o Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom prišla aj jeho nevlastná sestra Veronika.
Zobraziť galériu (5)
Na premiéru nového dokumentu o Patrikovi Rytmusovi Vrbovskom prišla aj jeho nevlastná sestra Veronika.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac FOTO zo slávnostnej premiéry nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu