Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Barbora Švidraňová odhodila zábrany: Predviedla postavičku v sexi bielizni!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (10)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Barbora Švidraňová (31) sa rozhodne za svoju postavu nemusí hanbiť. Síce mala predtým nejaké to kilečko navyše, podarilo sa jej zhodiť a aj keď z nej nie je vychrtlina a lá anjelská modelka, vyzerá výborne. A to dokázala aj na obrazovkách televízie JOJ.

Ryšavá speváčka a herečka sa aktuálne objavuje na obrazovkách televízie JOJ v seriáli Nový život. Ušla sa jej úloha učiteľky Heleny, ktorá sa tak trochu zakukala do nové školníka a bývalého futbalistu Paľa. Toho stvárňuje Alexander Bárta, pričom on sa v tomto projekte už stihol vyzliecť celkom donaha.

Galéria: Barbora Švidraňová
A zrejme práve vtedy padol slobodnej učiteľke do oka. Tá sa ho snažila zvádzať a zašla tak ďaleko, že jednoducho vpadla do jeho služobného bytu s vínom a pod šatami ukrývala sexi bielizeň. Pohľad na Barboru, ktorá sa môže pýšiť postavou krv a mlieko, poteší zrejme najviac pánov. Hoci nie je tenká ako prútik, má tie správne ženské krivky a rozhodne sa ich nebojí ukázať. Druhá vec je, že čierna farba mladej mamičke pristane. Sympatická ryšavka je skvelým príkladom pre všetky ženy, ktoré sa boja svoju postavu ukázať.

Barbora Švidraňová sa za svoju postavu rozhodne hanbiť nemusí!
Zobraziť galériu (10)
Barbora Švidraňová sa za svoju postavu rozhodne hanbiť nemusí!  (Zdroj: TV Joj, Archív A.P.)

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu