Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Barbora Švidraňová obeťou obrovského podvodu: Chce sa mi z toho grcať!

Barbora Švidraňová Zobraziť galériu (4)
Barbora Švidraňová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - V dnešnej dobe už nie je ničím výnimočným, že známe tváre za mastné sumičky spolupracujú s rôznymi značkami a prezentujú ich produkty. Reklamy s celebritami na nás vyskakujú z každej strany, o to ťažšie je preto určiť, či ide o skutočné promo alebo podvod. Súčasťou toho druhého prípadu sa pred pár dňami stala aj speváčka Barbora Švidraňová (31)!

Speváčku zneužila istá firma ponúkajúca nápoj, po ktorom by sa ženám malo podariť rapídne schudnúť. Neštítili sa napísať, že Barbora vďaka nim zhodila desiatky kilogramov, použili dokonca aj jej priamu reč, ktorá však z jej úst nikdy nevyšla. Temperamentná ryšavka sa o celom podvode dozvedela vďaka sociálnej sieti, kde na ňu vyskočil článok s jej fotografiou.

Galéria: Barbora Švidraňová
„Nikdy som so žiadnou takouto firmou nespolupracovala. Je to obludný podvod. Dokonca použili moje fotky, na jednej ma nafúkli do obrovských rozmerov, akože som tak schudla,” vyjadrila sa právom vytočená speváčka. Dodala, že spolupracuje iba s jednou firmou, ktorá sa venuje diétnej strave a práve vďaka nej sa jej podarilo dostať do formy, akú má teraz.

Barbora bola zneužitá na prezentáciu nápojov na chudnutie.
Zobraziť galériu (4)
Barbora bola zneužitá na prezentáciu nápojov na chudnutie.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Barbora hovorí, že objednávkou nápojov sa ľudia na druhej strane snažia vylákať telefónne čísla a osobné údaje.
Zobraziť galériu (4)
Barbora hovorí, že objednávkou nápojov sa ľudia na druhej strane snažia vylákať telefónne čísla a osobné údaje.  (Zdroj: Instagram B.Š.)
 

Žiadne podobné drinky však rozhodne nepije. „Veľmi sa vám všetkým ospravedlňujem za to, že moje meno bolo takto zneužité. Chce sa mi z toho grcať,” rozčuľovala sa na Instagrame a pridala aj niekoľko fotografií zo spomenutej reklamy. Barboru sme k celej veci oslovili, do vydania článku sa nám s ňou však nepodarilo skontaktovať. 

Viac o téme: Barbora Švidraňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu