Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Už je to vonku! Dominika Cibulková prezradila pohlavie bábätka... OMYLOM!

Dominika Cibulková omylom prezradila, či čaká chlapčeka alebo dievčatko. Zobraziť galériu (6)
Dominika Cibulková omylom prezradila, či čaká chlapčeka alebo dievčatko. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už keď Dominika Cibulková (30) ohlásila, že končí s tenisovou kariérou, mnohí špekulovali, že je za tým tehotenstvo. To sa neskôr ukázalo ako pravda. Bývalá športovkyňa je už v 22. týždni tehotenstva, no doposiaľ neprezradila, či čaká dievčatko alebo chlapčeka. Teraz sa však omylom prekecla!

Dominika Cibulková bola hosťom v talkshow Adely Vinczeovej Trochu inak s Adelou, kde sa okrem iných tém rozprávali aj o tehotenstve či móde, ku ktorej má bývalá tenistka blízko. Moderátorka sa preto nemohla neopýtať, aký veľký má športovkyňa doma šatník. 

„Urobili sme to zo spodného bytu,“ povedala Cibulková, čím publikum značne pobavila. Druhá nehnuteľnosť vraj bola pol roka prázdna, preto jej manžel povedal, či si z nej nechce urobiť šatník. No tým, čo zahlásila hneď po tom, sa nechtiac prekecla o pohlaví svojho očakávaného prírastku.

Jej mama jej totiž povedala, že z bytu mohli radšej urobiť detskú izbu. A potom to prišlo. Povedala totiž, že: „malý bude mať len hosťovskú izbu.“ Je teda jasné, že Dominika nosí pod srdcom chlapčeka. Gratulujeme!

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu