Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáckemu šéfovi rupli nervy: Vyhadzov za alkohol!

Markizáckemu šéfovi rupli nervy! Zobraziť galériu (4)
Markizáckemu šéfovi rupli nervy! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Alkohol, najmä jeho nadmerné užitie, vie život poriadne skomplikovať a dostať človeka do naozaj nepríjemných situácií. Svoje o tom vie aj markizácky šéf Martin, ktorý sa podujal účinkovať v šou Utajený šéf. Jeden alkoholický exces s podnapitým zákazníkom síce ustál, pri tom ďalšom však bol už oveľa razantnejší!

Keď v prvej prevádzke čašník Patrik zakročil voči podguráženému hosťovi, Martinovi v prestrojení sa jeho reakcia príliš nepozdávala. Zákazník sa totiž aj po niekoľkej výzve na zaplatenie účtu dal na odchod a jeho požiadavky sa rozhodol ignorovať. Barman teda išiel za ním, pred dverami ho zdrapil za bundu a priviedol ho naspäť k baru, kde od neho opäť pýtal peniaze za skonzumované položky. 

Galéria: Konflikt v Utajenom šéfovi
„Možno to zbytočne riešil silou. Pre nás je jednoznačným pravidlom, že každá situácia sa dá riešiť dohodou,” uviedol šéf v utajení bezprostredne po konflikte, kým zamestnanec penil a nechápal, ako sa vôbec zákazníci môžu takto správať. K menej dramatickej scénke prišlo však aj v ďalšej prevádzke, no obe mali spoločného menovateľa - alkohol. V podniku sa skupinka dobre naladených štamgastov nevedela zmestiť do kože a vodu z pumpičky striekali všade naokolo. 

Martina správanie štamgastov rozladilo. Rozhodol sa radikálne zakročiť.
Zobraziť galériu (4)
Martina správanie štamgastov rozladilo. Rozhodol sa radikálne zakročiť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martin musel zakročiť a zákazníkov v náladičke požiadať o to, aby opustili podnik.
Zobraziť galériu (4)
Martin musel zakročiť a zákazníkov v náladičke požiadať o to, aby opustili podnik.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Martin už zákazníkov nechcel trpieť a mal v pláne stroj zastaviť, zabránila mu v tom však servírka, ktorá tvrdila, že páni sú stále znesiteľní a čo je hlavné, robia tržbu. Keď však ani po upozornení neprestali vyčíňať a jeden z nich dokonca zaspal rovno na stole, šéf sa rozhodol zakročiť. A to poriadne radikálne! „Asi už bude najvyšší čas vyraziť domov,” povedal skupinke, keď jeden z nich už pod náporom náladičky spal na stole. 

Jeden z podnapitých hostí odchádzal štvornožky.
Zobraziť galériu (4)
Jeden z podnapitých hostí odchádzal štvornožky.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nepomohlo ani ich presviedčanie. „Ja myslím, že pred dnešok to už stačilo,” vyhlásil rozhodne a hostia museli lokál opustiť. Ani to však nešlo úplne hladko. Dvaja sa statočne potácali a jeden z nich namiesto toho, aby cez dvere odišiel ako-tak na úrovni, sa vzhľadom na nepriaznivé pôsobenie gravitácie zo schodov na ulicu dostal až štvornožky. Martin sa tak na vlastnej koži presvedčil, že nie vždy sa dá uplatniť stará známa formulka "náš zákazník, náš pán". 

Viac o téme: Utajený šéf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu