Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Markizácky miláčik divákov Oliver Oswald ukázal ženu svojho života: TOTO je ona!

Oliver Oswald Zobraziť galériu (4)
Oliver Oswald (Zdroj: Instagram O.O.)

BRATISLAVA - Oliver Oswald aktuálne patrí k najpopulárnejším hercom mladej generácie. Mladú umelec si popularitu získal vďaka markizáckym Oteckom, boduje aj ako youtuber. V stredu večer sa objavil na premiére filmu Dolittle, kam však tentokrát neprišiel v spoločnosti kamarátov. Na premiéru vzal tú najdôležitejšiu ženu vo svojom živote.

Reč je o jeho mamine, ktorá sa na podobných akciách doteraz často neobjavovala. Oliver aj napriek mladému veku pracuje ako starší herci, okrem účinkovaniu v televízii sa ale musí venovať aj štúdiu. A keď do toho príde nakrúcanie videí na youtube, moderovanie či ponuka na dabovanie, má toho naozaj viac než dosť a musí sa poriadne obracať. Mimochodom, pozvánka na film Dolittle taktiež nebola náhodou. Luky z Oteckov tam prepožičal hlas jednej z postáv. 

Oliver Oswald vzal na premiéru filmu Dolittle svoju maminu.
Zobraziť galériu (4)
Oliver Oswald vzal na premiéru filmu Dolittle svoju maminu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Mladý herec priznáva, že voľného času veľa nemá, no ak si ho nájde, čas trávi rád práve so svojou rodinou.
Zobraziť galériu (4)
Mladý herec priznáva, že voľného času veľa nemá, no ak si ho nájde, čas trávi rád práve so svojou rodinou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako sme už spomínali, mamina s ním na akcie chodiť nezvykne, preto sme sa ho spýtali, prečo tentokrát urobili výnimku. „Keďže mám málo voľného času, tak sa musím priznať, že veľa času s maminou v kine netrávim. Keď mi to však možnosti dovolia, veľmi rád vezmem maminu alebo ocina na večeru, len tak na prechádzku alebo práve do kina,” vysvetlil nám a dodal, že čas strávený s rodinou je pre neho na nezaplatenie. 

A ako pani Oswaldová reagovala na to, keď konečne nastal ten výnimočný moment a počula Oliverov hlas priamo v kinosále? „Na premiére som videl, aká bola na mňa pyšná, keď počula hlas svojho syna na veľkom plátne v kine. A keď sú moji rodičia hrdí a šťastní, som aj ja,” dodal spokojne mladý talent, z ktorého musia mať jeho príbuzní naozaj veľkú radosť. 

 

Viac o téme: Oliver Oswald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu