Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ples v opere 2020: Ďurica vymenil matku svojej dcéry za mladší model: Drsný odkaz od Magdy!

Ďurica vymenil matku svojej dcéry za mladší model Zobraziť galériu (5)
Ďurica vymenil matku svojej dcéry za mladší model (Zdroj: Ján Zemiar/Instagram M.Š.)

BRATISLAVA - V máji minulého roka sa začalo šuškať o tom, že vo vzťahu futbalistu Jána Ďuricu (38) a bývalej kráľovej krásy Magdalény Šebestovej (36) to po viac ako šiestich rokoch začalo poriadne vrieť. Partneri, ktorí spolu majú dcérku Ninku, síce najprv zatĺkali, koncom roka však už bolo nad slnko jasné, že nejde len o klebety a naozaj sú od seba. Netrvalo dlho a športovec matku svojho dieťaťa vymenil za jej mladšiu verziu.

Na Instagrame uverejnil fotku s finalistkou Miss Universe roku 2013 - Dianou Kačurovou. K snímke dohodil srdiečko a komentár 25%,“ ktorý zrejme chápu iba oni dvaja. Keď sa začalo hovoriť o pozvaní na dobročinný Ples v opere 2020, Magda otvorene priznala, že spolu o tejto téme diskutovali, no ona sa nakoniec po jeho boku neobjaví. Jeho priaznivci teda očakávali, na koho padne jeho voľba. 

Príchody na Ples v opere 2020: Ďurica s novou frajerkou, Kollár s mladou kráskou a tehuľky Cibuková a Surovcová!
Keď v sobotu začal kráčať po červenom koberci, v podstate iba potvrdil, že dohady o tom, že s Kačurovou tvorí pár, boli celkom opodstatnené. Na ples totiž pozval práve Dianu, ktorá si to už na prvý pohľad poriadne užívala. Mladá kráska rozdávala úsmevy na všetky strany, kým tvár športovca sa, na rozdiel od tej jej, absolútne nejavila nadšene. 

Futbalista Ján Ďurica vzal na Ples v opere missku Dianu Kačurovú.
Zobraziť galériu (5)
Futbalista Ján Ďurica vzal na Ples v opere missku Dianu Kačurovú.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Približne v čase, kedy sa už internet hemžil ich spoločnými fotografiami, pridala jeho ex na sociálnu sieť veľavravný príspevok. A síce zábery zo zasneženého svahu, kde spolu s dcérou evidentne strávili naozaj príjemný deň a venovali sa jedna druhej. Popisok k snímke však hovorí za všetko „Keď sú tvoje priority jasné. Nina,“ rypla si Ďuricova bývalá a nad tým, čo tým asi myslela, príliš dlho dumať zrejme netreba...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When your priorities are clear! Nina

Príspevok, ktorý zdieľa Magdalena Sebestova (@meggieseb),

Viac o téme: Magdaléna ŠebestováJán ĎuricaPles v opere 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu