Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Známe meno Saši spôsobilo problémy: Toto kvôli otcovi zažíva najstaršia dcéra Borisa Kollára!

Boris Kollár s dcérou Saškou Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár s dcérou Saškou (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Väčšina ľudí by si zrejme pomyslela, že narodiť sa ako jedno z detí politika Borisa Kollára (54) znamená život ako z rozprávky. Mnoho potomkov známych rodičov sa však pasuje s tým istým problémom - škatuľkovanie. Výnimkou nie je ani Alexandra Horňáková (18).

Tá sa aktívne venuje štúdiu a po jeho skončení by rada naštartovala kariéru ako módna návrhárka. Ako sme sa dopočuli od jej kamarátky Rebeccy Justh, jej sen vôbec nie je nereálny, keďže Saša je vraj naozaj usilovná a móde sa chce venovať o čosi viac ako doteraz - keď vystupovala ako príležitostná modelka na prehliadkových mólach. To vníma viac ako hobby než budúce zamestnanie. 

Známe meno Saši spôsobilo problémy: Toto kvôli otcovi zažíva najstaršia dcéra Borisa Kollára!
„Popri škole je to fajn. Veľmi ma to baví, je super spoznávať nových ľudí, super zážitok, takže uvidíme. Hlavne ako so školou. Módu by som chcela vyštudovať, mať vlastnú značku, takže naozaj všetko okolo tej módy,” prezradila nám šikovná blondínka svoje ambície tesne po tom, čo zišla z móla na Bratislavských módnych dňoch. Mimochodom, na podobných spoločenských akciách sa vždy správa na úrovni a zbytočne na seba pozornosť nepúta. 

Aj napriek tomu, že je Alexandra dcérou Borisa Kollára, nie je žiadnou rozmaznanou pubertiačkou.
Zobraziť galériu (4)
Aj napriek tomu, že je Alexandra dcérou Borisa Kollára, nie je žiadnou rozmaznanou pubertiačkou.  (Zdroj: Instagram B.K.)

„Veľa ľudí, ktorí ma nepoznajú a počujú niečo iba od ostatných, samozrejme, tie predsudky majú. Hovoria si, tá namyslená, bohatá a tak ďalej. Ale po tom, čo ma spoznajú, ak ma chcú spoznať, zistia, že som úplne normálna. Teda dúfam,” dodala Saša s úsmevom. Ak vás zaujíma, či sa s podobnými problémami potýkala aj v škole, aké tam má vzťahy, či čomu sa najradšej venuje vo voľnom čase, pozrite si náš videorozhovor vyššie. 

Viac o téme: Boris KollárAlexandra Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu