Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kmotríková v JOJ-ke končí: Nečakaná výpoveď!

Kmotríková v JOJ-ke končí! Zobraziť galériu (5)
Kmotríková v JOJ-ke končí! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Život sa s ňou nemaznal, no Adriana Kmotríková (49) je pravá bojovníčka a bitku nad zákernou rakovinou vyhrala hneď dvakrát. V roku 2015 sa vytratila z obrazoviek televízie JOJ, aby sa mohla liečiť, no po určitom čase sa, na radosť divákov, opäť vrátila. Teraz je však koniec!

Ako informuje portál hitky.sk, Adriana Kmotríková dala v televízii JOJ, kde sa zaradila už medzi stálice večerného spravodajstva, výpoveď. V televízii mala dvere otvorené v čase, keď bojovala so zákernou rakovinou a mohla sa tak vrátiť na výslnie moderátorky správ.

Adriana Kmotríková mala dať v televízii JOJ výpoveď.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková mala dať v televízii JOJ výpoveď.

Ľudia majú Kmotríkovú radi a jej návrat na obrazovky po vyhratom boji ich potešil. Tentoraz však budú zrejme sklamaní. V piatok 20. decembra, a teda tesne pred príchodom najkrajších sviatkov v roku, dala blondínka na stôl výpoveď. Informáciu mal spomínanému portálu poskytnúť zdroj z okolia moderátorky.

Podľa jeho slov sa Adriana a jej kolegovia v posledných mesiacoch príliš nepohodli. Údajne bola rodáčka z Košíc nestabilná a nesústredená. V televízii tak vraj došlo k menším konfliktom. Celá situácia údajne nebola Kmotríkovej po chuti, a tak sa rozhodla pre radikálny krok. Dôvodom má byť vraj to, že sa cíti v tíme nechcená. S otázkou, či skutočne podala výpoveď, sme sa obrátili aj na samotnú moderátorku, no odmietla sa k téme vyjadriť. 

Adriana Kmotríková sa vraj v tíme cíti už dlhšie nechcená.
Zobraziť galériu (5)
Adriana Kmotríková sa vraj v tíme cíti už dlhšie nechcená.

Informáciu potvrdila televízia Joj: „Moderátorka Adriana Kmotríková sa rozhodla po 15 rokoch ukončiť spoluprácu s televíziou Joj na vlastnú žiadosť. Adriane ďakujeme za roky strávené v televízii, za jej profesionalitu a dlhoročnú spoluprácu. Želáme jej veľa šťastia a spokojnosti v pracovnom i súkromnom živote.”

Viac o téme: Adriána Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu