Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Heribanová viac svojho partnera neskrýva: Bok po boku v spoločnosti... AHA!

Alena Heribanová priviedla partnera Konrada do spoločnosti. Zobraziť galériu (6)
Alena Heribanová priviedla partnera Konrada do spoločnosti. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Alena Heribanová (64) patrí dlhodobo k televíznym moderátorským stáliciam. Roky mala stabilné manželstvo s Jozefom Heribanom (66), no to v roku 2017 stroskotalo a dvojica sa napokon rozviedla. Kým spisovateľ sa v spoločnosti bez problémov objavoval po boku herečky Vandy Turekovej (47), moderátorka o svojom priateľovi veľa prezrádzať nechcela. Teraz ho však ukázala v plnej kráse a doslova žiarila šťastím.

Bratislavské módne dni sú takým malým sviatkom módy v našom hlavnom meste. Tie posledné v tomto roku mali ľudia možnosť si užiť v utorok, týždeň pred Vianocami, v historickej budove Národnej rady Slovenskej republiky. Na prehliadke sa predviedlo 24 módnych návrhov a inšpirovať sa prišli mnohí.

Medzi pozvanými hosťami nechýbala Alena Heribanová, ktorá prišla bok po boku so svojím priateľom, nemeckým manažérom Konradom Kreuzerom. Po mnohých vyhýbavých manévroch, len aby ich spolu nevideli, bol utorkový večer milým prekvapením. Dvojica prišla v dobre nálade a na tvárach oboch hral úsmev. Ako sa hovorí, láska kvitne v každom veku a dvojici to spolu mimoriadne pristalo. Veď posúďte sami.

Heribanová viac svojho partnera
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Alena Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu