Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčka už nie je sama: TOTO je jej nový priateľ!

Sympatická markizáčka viac nie je sama. Zobraziť galériu (6)
Sympatická markizáčka viac nie je sama. (Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Blíži sa čas Vianoc a s ním sa do kín valia filmové novinky so sviatočnou tématikou. Aj utorkový večer patril v jednom z bratislavských kín práve vianočnému príbehu. Slávnostnú premiéru si prišla vychutnať aj markizáčka Michaela Kertészová, po ktorej boku sa objavil mladý muž...

Michaela Kertészová patrí k tváram markizáckeho Telerána už nejaký ten piatok. Zároveň ju však po hlase spoznávajú ľudia aj vďaka rádiu. Sympatická brunetka mala v minulosti randiť s naším úspešným lyžiarom Adamom Žampom. Ich vzťah, ktorý sa mal vyvrbiť na základe jeho návštevy v rádiu, však netrval dlho a slovenský športovec sa už v apríli pochválil novou láskou Annou.

Aj na Mišku sa usmialo šťastie a po jej boku sa práve na premiére objavil mladý muž. Nám redaktorka markizáckej rannej šou na otázku, či ide o priateľa, odpovedala jednoznačne. „Áno, je to môj priateľ a zoznámili nás kamaráti,” vyjadrila sa pre topky.sk Kertészová. Ako sme sa dozvedeli, jej nová láska nie je z mediálneho prostredia, a tak by si rada ďalšie informácie nechala pre seba.

Michaela Kertészová má nového priateľa.
Zobraziť galériu (6)
Michaela Kertészová má nového priateľa.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Michaela Kertészová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu