Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácky superstarista sa konečne oženil: Svadby sa nevedel dočkať!

Bývalý superstarista Robo Šimko sa cez víkend oženil. Zobraziť galériu (4)
Bývalý superstarista Robo Šimko sa cez víkend oženil. (Zdroj: Facebook R.Š.)

MICHALOVÁ - Je z neho ženáč! Robo Šimko (26), známy najmä z markizáckej šou SuperStar, prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Cez víkend totiž povedal svoje áno dlhoročnej láske Lenke. Ako sa nám podarilo zistiť, svadba sa niesla v rockovom duchu a ženích sa jej nevedel dočkať.

Uplynulý víkend bol na svadby naozaj bohatý. Ako sme vás totiž na Topkách informovali, po 6 rokoch vzťahu sa oženil herec Roman Fratrič. Toho si Slováci môžu pamätať ako mafiánskeho bossa Rudinka z jojkárskeho seriálu Mafstory. 


FOTO Rudinko z Mafstory sa oženil: Toto je hercov vyvolená! 


No podstatný krok vo svojom živote urobil aj hudobník a bývalý superstarista Robo Šimko. Svoje áno povedal v sobotu partnerke Lenke, s ktorou je šťastný už niekoľko rokov. Dvojicu spája obrovská láska, o čom napokon svedčí aj fakt, že spevák sa svojho veľkého dňa nevedel dočkať.

„Sakra, konečne som sa dočkal. Konečne je to tu,“ napísal v sobotu skoro ráno ženích na sociálnu sieť. Roba sme aj kontaktovali, aby nám k svojmu veľkému dňu povedal pár slov. Šťastné chvíle by si však najradšej nechal len pre seba a novomanželku. „Oženil som sa, s Lenkou sme šťastní a to je dôležité. To je všetko, čo vám k tomu poviem,“ reagoval Šimko, keď sme ho oslovili. 

Svadba sa konala v dedinke Michalová neďaleko Brezna, odkiaľ pochádza hudobníkova láska. O zábavu sa počas veselice starala slovenská punková skupina. Robov veľký deň sa tak zjavne niesol v rockovom duchu. A ani sa niet čomu čudovať - ženích je totiž zakladateľom kapely Massriot. 

Video: Pozrite si videoklip kapely Massriot k piesni Kým je noc

Viac o téme: SuperStarRobo Šimko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu