Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Fialová šokovala: Zbavila sa ikonickej čiernej... Je z nej blondína!

Zuzana Fialová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie parádna zmena! Pre Zuzanu Fialovú (45) je charakteristických niekoľko vecí. Čo sa týka jej vystupovania, neodmysliteľnými sú jej temperament a zmysel pre humor, fyzicky si ju zasa snáď málokto vie predstaviť bez typickej čiernej hrivy. Práve tej však najnovšie dala zbohom!

Už približne pred týždňom na sociálnej sieti Zuzana avizovala, že je čas na zmenu. Pred rokom si totiž dala zosvetliť konce vlasov a pridala aj pár ružových pramienkov, pričom jej táto farba naozaj mimoriadne pristala. No a dnes je zjavné, že herečka si za svojím slovom stojí. V najnovšej epizóde Tvojej tváre sa totiž objavila s vynoveným imidžom.

Zuzana Fialová sa cez víkend predviedla ako blondínka.
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová sa cez víkend predviedla ako blondínka.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tentokrát však bola ešte odvážnejšia. Na blond stiahla drvivú väčšinu dĺžky. Zmenu hneď v úvode okomentoval aj Martin Nikodým. „Tvoje vlasy znejú povedome,” komentoval herečku, ktorá sa novým účesom pochválila aj na svojom instagramovom profile. „Blond sú na jeseň aj stromy,” napísala na adresu svojej prefarbenej hrivy, ktorá jej skutočne mimoriadne sekne. A čo vy, aj vám sa Fialovej premena páči? 

Viac o téme: Zuzana FialováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu