Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otec Katky Koščovej v Inkognite: Podoba ho takmer prezradila!

Do Inkognita prišiel otec Katky Koščovej. Zobraziť galériu (4)
Do Inkognita prišiel otec Katky Koščovej. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V jojkárskej zábavnej šou Inkognito bolo zasa poriadne veselo. Okrem iného tam ako jeden z hostí so zaujímavým povolaním zavítal aj sympatický pán Rudolf, ktorý je otcom prvej slovenskej SuperStar!

Je to už pätnásť rokov, čo na Slovensko zavítal svetový formát speváckej súťaže Slovensko hľadá superstar. Prvý ročník talentovej šou vyhrala vtedy 23-ročná Katarína Koščová. Prešovčanka však nezobrala útokom komerčné rádiá ani športové haly. Učaroval jej šansón a folk a Katka tak koncertuje komornejšie. Aj vďaka tomu zostávajú mimo pozornosti médií nielen jej dve deti a manžel, ale aj rodina.

Katka Koščová sa tiež nedávno objavila na televíznych obrazovkách.
Zobraziť galériu (4)
Katka Koščová sa tiež nedávno objavila na televíznych obrazovkách.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Tentokrát však urobil výnimku jej otec, ktorý sa vďaka svojmu výnimočnému povolaniu prihlásil do jojkárskej šou Inkognito. Učarovali mu totižto jaskyne, ktorým zasvätil svoj život. Už dlhých 21 rokov má na starosti správu jaskyne Zlá Diera, ktorá sa nachádza práve neďaleko Prešova.

Sympatický jaskyniar padol do oka aj Michalovi Hudákovi, ktorému sa zdal akýsi povedomý. Zabávač sa preto po odhalení nevšedného zamestnania rozhodol, že odhalí aj identitu hosťa a začal tak hádať znova.

Katarína Koščová je popri kariére speváčky aj matkou dvoch detí.
Zobraziť galériu (4)
Katarína Koščová je popri kariére speváčky aj matkou dvoch detí.  (Zdroj: Instagram K.K.)

„Nehovorte, že ste z Prešova, alebo niekde z okolia,“ začal Hudák podozrievavo. Jeho odhad potvrdil moderátor Vlado Voštinár a prihral mu aj ďalšiu indíciu. Pán Rudolf totiž okrem iného zaujal aj krásnym zvonivým hlasom. Po tejto nápovede už Michal trafil do čierneho. „To je Katky Koščovej otec,“ vyslovil s úžasom.

Nuž, ešte šťastie, že zabávač z východu neodhalil speváčkinho otca skôr.

Viac o téme: Inkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu