Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Nečakané gesto Gottovej dcéry Charlotte: Smiech počas pohrebu?

Charlotte sa počas rozlúčky s otcom neubránila emóciám. Zobraziť galériu (5)
Charlotte sa počas rozlúčky s otcom neubránila emóciám. (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - Uplynulú sobotu sa so zosnulým Karlom Gottom (†80) rozlúčila rodina i blízki priatelia. Zádušnej omše v katedrále Sv. Víta sa nakoniec zúčastnili aj spevákove najmladšie dcéry Charlotte Ella (13) a Nelly Sofie (11). A práve Charlotte v závere prekvapila svojou reakciou.

Pohreb Karla Gotta bol uplynulý víkend asi najsledovanejšou udalosťou v Česku i na Slovensku. Veľkolepá rozlúčka v katedrále s vojenskými poctami či starostlivo vybranými piesňami od maestrových kolegov chytila za srdce určite každého, kto sa jej zúčastnil, alebo sledoval priamy prenos v televízii.

Zádušná omša za Karla Gotta sa konala v Katedrále Sv. Víta
Zobraziť galériu (5)
Zádušná omša za Karla Gotta sa konala v Katedrále Sv. Víta  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Vstup do katedrály bol vyhradený len pre pozvaných hostí, prevažne rodinu a Gottových priateľov. Jeho najmladšie dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofie však mali podľa informácií, ktoré sa objavili ešte minulý týždeň, na rozlúčke chýbať. Cieľom bolo uchrániť dievčatá pred davmi fotografov, ale i masami fanúšikov, ktorí prišli speváka na poslednú cestu vyprevadiť potleskom. Plány sa však zmenili.

Ivana Gottová a jej dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofia vyprevádzali otca k autu.
Zobraziť galériu (5)
Ivana Gottová a jej dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofia vyprevádzali otca k autu.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Do katedrály nakoniec dorazila vdova po spevákovi, Ivana Gottová (43), nečakane v sprievode oboch svojich dcér. Dievčatá napriek obavám svojej mamy smutnú udalosť zvládli bravúrne. Po samotnom obrade rakvu z katedrály vyniesla čestná stráž, pričom ju nasledovala Ivana s dcérami. A práve pred katedrálou, v momente, keď truhlu s Gottom nakladali do pohrebného auta, si Charlotte rýchlo zakryla tvár rukou.

Charlotte si pri nakladaní truhly do auta zakryla tvár rukou.
Zobraziť galériu (5)
Charlotte si pri nakladaní truhly do auta zakryla tvár rukou.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Hoci niektorými médiami okamžite prebehla informácia o tom, že Charlotte žiaľ nezvládla a rukou sa snažila zakryť plač, opak je pravdou. Nášmu fotografovi sa totiž podarilo zachytiť, že na jej tvári nie sú slzy, ale úsmev. Je teda možné, že Charlotte si v jednom z posledných okamihov pravdepodobne spomenula na vtipný zážitok, ktorý s otcom prežili, a pri silnej spomienke sa v návale emócií neubránila úprimnému smiechu. I keď sa reakcia môže niekomu zdať zvláštna, každý zvláda smútok po svojom a asi nikto netuší, čo sa v danej chvíli odohrávalo v hlave Charlotte.

Charlotte Ella sa neubránila smiechu. Spomenula si na jednu z veselých príhod s otcom?
Zobraziť galériu (5)
Charlotte Ella sa neubránila smiechu. Spomenula si na jednu z veselých príhod s otcom?  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

A práve krásne spomienky sú tým, čo si nielen Gottove dcéry, ale i všetci, ktorí s maestrom prišli do kontaktu, uchovajú v srdci navždy.

Viac o téme: Karel GottCharlotte Ella Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu