Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovský smútok tanečníka Laciho Strike-a: Smrť otca

Laci Strike prežíva chvíle smútku. Zobraziť galériu (7)
Laci Strike prežíva chvíle smútku. (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Laci Strike (45) patrí medzi najlepších tanečníkov na Slovensku a spolu s manželkou Anči už niekoľko rokov vedú k tancu ďalšie generácie. Hoci mu tanec robí radosť, momentálne prežíva rodák z Handlovej chvíle veľkého smútku. Prišiel o milovaného otca Ladislava (†69).

Ladislav Neuschl, ktorého už dlhé roky verejnosť pozná pod menom Laci Strike, je vo svete slovenského tanca hviezdou. Spoločne s manželkou Aničkou, ktorá mu je vo všetkom obrovskou oporou učia celé generácie tancovať. Hoci sa narodil v rodine baníka a robotníčky odevnej firmy, jeho to ťahalo k pohybu a rodičia ho podporovali. Teraz sa však na neho už obaja dívajú z neba.

Otec Laciho bol tým najlepším otcom a starkým, akého si mohli priať.
Zobraziť galériu (7)
Otec Laciho bol tým najlepším otcom a starkým, akého si mohli priať.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Začiatkom roka 2017 sa rodák z Handlovej navždy rozlúčil s mamou Kamilou, a tak radosť z vnúčat Danka a Adamka ostala len Laciho otcovi Lasislavovi. Dnes však tanečník zverejnil dojímavý odkaz, ktorým dal svojmu otcovi zbohom. „Bol si ten najlepší otec a starký, akého sme si mohli priať. Ďakujeme Ti za všetko. Odpočívaj v pokoji, ocko," napísal Laci k spoločnej fotografii s milovaným tatkom.

Ako sám napísal, bol pre neho vždy vzorom. „Ja a otec. Jedna z mála našich spoločných fotiek, ktoré máme. Si môj vzor, otec. Mám ťa rád. Ďakujem. Nabudúce ti to poviem do očí...," zneli slová tanečníka ešte začiatkom júna. Lacimu aj celej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Laci Strike navždy prišiel o milovaného otca.
Zobraziť galériu (7)
Laci Strike navždy prišiel o milovaného otca.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Laci Strike
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu