Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Fíha, toto vás dostane: Laci Strike nafotil svoju ženu nahú!

Laci Strike a Anička tvoria jeden z najstabilnejších párov v šoubiznise. Zobraziť galériu (23)
Laci Strike a Anička tvoria jeden z najstabilnejších párov v šoubiznise. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Známy tanečník Laci Strike (41) najnovšie prekvapil fanúšikov na sociálnej sieti. Okrem tanca sa začal totiž venovať aj fotografii. A medzi jeho fotkami sa objavilo aj pár nahých aktov, na ktorých sme našli aj jeho ženu Aničku (29).

Laci Strike je známy predovšetkým svojím tanečným umením, vďaka ktorému sa dostal do povedomia Slovákov. Nedávno prekvapil svojich fanúšikov aj tým, že popri tancovaní, riadení vlastnej tanečnej školy a rodine sa najnovšie venuje aj novej záľube, ktorou je fotografovanie. Laci totiž na svojom instagrame zverejnil decentné nahé akty svojej ženy, s ktorou vychováva svojich dvoch synov - štvorročného Daniela a takmer 1,5 ročného Adama.

Laci a Anči tvoria pár už dvanásť rokov a tri roky sú manželmi. Klape im to ako málokomu, čo sa v šoubiznise len tak nevidí. A zrejme aj vďaka takému dokonalému vzťahu, kde panuje láska a dôvera, vznikli odhalené zábery jeho polovičky. Tie sú však naozaj decentné a neodhaľujú nič intímne. Laci sa zjavne zameral na ostrosť fotografie, pričom dokonca zachytil aj manželkine zimomriavky.

Zaujímalo nás preto, na základe čoho vlastne fotografie vznikli. Či išlo čisto o súkromné účely, alebo je za tým niečo iné. „Fotil som to ja, lebo fotím rád a je to pre mňa relax. Nepovažujem sa za fotografa. Učím sa, skúšam. Ventilujem si tak hlavu. Fotím všeličo, ulicu, ľudí a aj rodinu. Fotografov si vážim a isto je ich tisíce, čo si zaslúžia publicitu viac ako ja,” odvetil Laci Strike, ktorý nám priznal, že fotenie manželky trvalo veľmi krátko. „Asi 5 minút. Skúšal som si „svetlo”. Viac času nebolo. Rozreval sa Adam, tak Anička uprednostnila jeho, logicky,” uviedol s úsmevom tanečník, ktorý sa vraj, čo sa fotenia týka, ešte hľadá. Fotografie z jeho tvorby si môžete pozrieť v našej galérii.

Fíha, toto vás dostane:
Zobraziť galériu (23)

​ 

Viac o téme: Laci StrikeAnči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu