Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slovenská speváčka zažila poriadny šok: Chcela pomôcť, dočkala sa rasistického útoku... Si cigánska p*ča!

Veronika Strapková si vyslúžila nelichotivé nadávky. Zobraziť galériu (5)
Veronika Strapková si vyslúžila nelichotivé nadávky. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Vybrala sa na charitatívnu akciu, aby pomohla, no dočkala sa len nadávok. Slovenská speváčka Veronika Strapková (29) si vyslúžila od jednej ženy veľmi nepekné pomenovania, dokonca sa jej vyhrážala políciou. Šokovaná tmavovláska sa o nepríjemný zážitok podelila so svojimi fanúšikmi.

Ľudská zloba nepozná hraníc. Nikomu nič neurobila, dokonca v čase incidentu bola pomôcť dobrej veci, a predsa si vypočula nepekné slová na svoju adresu. Veronika Strapková v nedeľu vystupovala na charitatívnej akcii Beháme pre srdce 2019. Druhý ročník sa rozhodol podporiť detský mobilný hospic Pod krídlami Dominiky. Práve pre tento event bola časť Rače uzavretá, kvôli bezpečnosti bežcov.

Veronika Strapková ostala v poriadnom šoku, keď ju neznáma žena častovala nadávkami cigánska p*ča.
Zobraziť galériu (5)
Veronika Strapková ostala v poriadnom šoku, keď ju neznáma žena častovala nadávkami cigánska p*ča.  (Zdroj: Instagram V.S.)

To sa nepáčilo jednej vodičke, ktorej Veronika povedala, že tadiaľ zrejme neprejde. A pravdepodobne sa jej nepáčila ani samotná speváčka. „Povedzte mi, kam sme dospeli, aby som proste vyšla z auta a spýtala sa slušne niekoho na to, že nemôže niekadiaľ prejsť, lebo ideme behať pre srdce. Idem spievať pre charitatívnu organizáciu a začala na mňa trúbiť pani, a povedala som jej, že tadiaľto asi nebude môcť prejsť, lebo sa tu behá a začala vykrikovať, že nejaká cigánska p*ča jej nebude rozkazovať,“ prihovárala sa rodáčka z Dunajskej Stredy svojim fanúšikom.

Žena spoza volantu ju poslala tam, kde slnko nesvieti a vraj tam má ísť so všetkými ľuďmi, ktorí na podujatí budú. Dokonca pritvrdila a ženy na evente nazvala neplodnými p*čami. Veronika neváhala a nepríjemnú pani si nahrala. „Cigánka zmizni... Ešte raz ma odfoť, ty p*ča, a dám to policajtom,“ zneli slová vodičky. Speváčku správanie neznámej poriadne zobralo. „Nič som jej nespravila . Povedzte mi, ako má človek žiť v takejto spoločnosti?“ pýta sa. Ako sa však hovorí, karma je zdarma a dotyčnej sa raz jej nevraživosť vráti. 

Viac o téme: Veronika Strapková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu