Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizák Juraško ukázal svojho brata: To je ale podoba!

Roman Juraško má brata, ktorého určite nezaprie. Zobraziť galériu (5)
Roman Juraško má brata, ktorého určite nezaprie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markizácka moderátorka Diana Hágerová (29) poriadne pobavila fanúšikov na sociálnej sieti po tom, ako zverejnila fotografiu so svojím partnerom, taktiež markizáckym moderátorom Romanom Juraškom (40), a jeho bratom.

Moderátorov mladší brat Tomáš mu totiž akoby z oka vypadol. Rovnaké črty tváre, široký úsmev, ba dokonca aj rovnaké strnisko. To, že fešákov spájajú rovnaké gény, veru poprieť nemožno. A potvrdila to aj najnovšia selfie, ktorou sa pochválila jeho partnerka, Diana Hágerová. „Moji chlapci, moji Juraškovci. Podobajú sa?" opáčila Diana a veru, na reakcie nebolo treba dlho čakať. „Akoby ich jedna mater mala. Fešáci, neskutočná podoba," dali moderátorke za pravdu pobavení sledovatelia.

Markizák Juraško ukázal svojho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.H.)

Markizák Juraško ukázal svojho
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FOTO: Instagram T.J.)

Tomáš, ktorý už nejaký čas žije v ďalekej Austrálii, rád cestuje po svete, no cez leto sa pravidelne vracia za rodinou na Slovensko. Inak tomu nie je ani tento rok a bratia trávia spoločné chvíle na Liptove, odkiaľ pochádzajú. Spolu so zvyškom rodiny a s Tomášovou priateľkou Veronikou si užívajú výlety po okolí, či brázdia ulice mesta. 

Viac o téme: Roman JuraškoDiana Hágerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu