Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Paľo Habera prezradil detaily zo spálne: TOTO robí v posteli, aby potešil Peštovú!

Paľo Habera a Daniela Peštová majú v spálni veselo. Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera a Daniela Peštová majú v spálni veselo.

BRATISLAVA - Líder skupiny Team Paľo Habera (56) o svojom súkromí zvyčajne veľa nehovorí. Tentokrát sa však rozrozprával, a to rovno na tému týkajúcu sa manželskej spálne. Prezradil, čo platí na jeho partnerku Danielu Peštovú (48).

Charizmatický spevák zavítal do českej Show Jana Krausa, kde bola reč hlavne o blížiacom sa turné. Neskôr sa však téma otočila na jeho partnerku, českú topmodelku Danielu Peštovú, s ktorou tvoria pár už dlhých osemnásť rokov. „Ja vždy, keď ju vidím, tak si hovorím, že by som ju chcel rozveseliť,"​ načal tému Kraus, ktorý tak reagoval na blondínkin vážny výraz, ktorý si zvyčajne pred fotografmi drží. „Ale ona je veselá," bránil si partnerku spevák a ozrejmil, že topmodelka má veľký zmysel pre humor.

Paľo Habera prezradil detaily
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: youtube.com)

Krátko na to moderátorovi prezradil, čím vie krásku doma rozveseliť. „Normálne jej poviem v posteli nejaký vtip," zažartoval si porotca zo SuperStar na vlastnú adresu. Krausovi nevšednú praktiku následne vysvetlil. „Niečím ten večer musíš začať. Nemôžeš ísť hneď naraz na všetko, rozumieš," rozbehol sa Habera s potmehúdskym úsmevom na tvári. Nie vždy však zostáva iba pri anekdotách. „Niekedy stačí, keď sa objavím vo dverách, nahý."

To bola ale nečakaná úprimnosť...

Chceli by ste Paľa Haberu vidieť naživo? Lístky na koncerty HABERA & TEAM 2019 TOUR kúpite na Predpredaj.sk!

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu